30 April

Hejsan!

Idag så har jag kommit hem från lycksele.. Men jag har inte tänkt skirva här, varför jag är hemma.
Men kan säga att jag hade det trevligt med mina brudar iaf!
När jag komme hem, så hann jag bara vara hemma en stund och senare komme Jimmy, Sandra och lilla Keila. Dom firade valborgs med oss, och nu för en liten stund sedan så for dom hem. Men nu har jag iaf tänkt slå på en film, eller så blir det nån serie.
Men jag hoppas att alla nu har en trevlig kväll!
Tänker på dej hjärtat <3

// Blaahaa

29 April

Hejsan!

Tänkte bara skriva ett kort inlägg nu. Idag blir det iaf lycksele för att umgås med brudarna! Vi kommer nog att ha de skit roligt.
Igår så hade jag magkramper, som var dock inge roligt.. Känner att jag har lite ont fortfarande, men ska ge mig ett försök och testa om jag kan vara med idag eller inte.. Men hoppas på de bästa iaf!
Men nu ska ni ha det så roligt i helgen, bilder kommer efter helgen och så!
Ha det bra nu!!
Detta är jag, Matilda och Sofia..
Självklart ska Elin vara med på en kant!!!

// Blaahaa

28 April

Hejsan!

Nu var det ett tag sen jag skrev, men iaf så i veckan då vi har haft lov så har jag vare hos pappa. Hade det jätte bra och kan verkligen säga det att jag ville verkligen inte åka hem. Ville vara kvar!
Bilder kommer senare, hur jag hade i veckan.
Men lite snabbt sagt, så har jag praktik nu. Ibland så känner jag att jag inte vill ha de. Men de funkar.
Det är bara en vecka kvar av parktiken så.
I helgen blir det att fara till lycksele för att umgås med mina brudar!! Kommer blir toppen de!
Nu ska jag iaf lägga men på soffan men min ängel med vita vingar!!
Hoppas att ni andra har det bra och har en trevlig helg!
//Blaahaa

21 April

Hejsan!

Idag så följde jag med pappa på jobbet, vi var där en långt dtund. För sedan fara och hämta min lilla syster Paula. När vi hade hämtat henne, for vi och handlade. Komme sedan hem och pappa gjorde "pappa-mackorna" dom är skit goda iaf. Men efter dom mackorna, så tog pappa en tupplur och jag och Paula satt och såg på tv. Sen när pappa hade vaknat, var det vara att slita på sig nå fula kläder och fara ut och stapla ved. Vi tog en pause och då tog jag och Paula vars sin glass. Sedan var det bara att börja om igen. Nu iaf när vi var klara med det, så gjorde pappa och Paula mat, det blev plättar. Efter maten så har vi nu suttit och sett tv, men det blir väl att vi ska spela pingis och jag kommer ju att vinna så klart! (HAHAHA)
Men nu ska ja lägga bort datorn och börja värma upp! Ha det så bra ni alla andra!!



Jag och Paula 09

// Blaahaa

20 April

Hejsan!

Sitter och ser på tv, medans jag har datorn i knäet.. Idag blir det inte så mkt att göra, skulle göra en sak.. Men det säger jag inte vad det är. Men iaf så imorrn blir det att fara och hämta en söt liten sak!! Men kan säga att jag kommer att blogga mer senare, för just nu så kan ja inte blogga så mkt.. För jag vet inte om personen läser min blogg eller int? Men till veckan så kommer ja att börja om som vanligt, just nu är det bara hemligt!



Jag och Hampus -09

//Blaaha

17 April

Hejsan!

Kan säga att jag hade det jätte trevligt igår!
Inatt när jag komme hem, så la jag mig direkt. Fast jag var jätte hungrig, men orkade inte göra så mkt. Så ja la mig istället, innan jag somnade så frös jag som ett tok! Då önskade jag att en underbar person kunde ha legat breve mig och värmt mig, men icket de! Men tillslut så somnade ja, kan säga att jag har sovit gott inatt! Fast jag drömde en knäpp sak.
Iaf så när jag komme hem, så har jag städat bort nå kläder o.s.v. Nu blir det att hoppa i säng och dröma mig bort!
Hoppas att alla har haft en bra helg! Ha det så bra och sov gott!!
Sen så vill jag bara säga att jag saknar min underbara ELIN!!!!!

// Blaaha

16 April

Hejsan!

Imorrse när jag steg upp så släppte jag ut hundarna och när ja komme in igen, så gick jag och la mig. Sovde kankse en och halv timme..
Sen steg ja upp, hängde upp tvätten och sedan duschade jag. Sen har jag packat ihop nå kläder som jag ska ha med mig till Norsjö, sover hos Leena inatt.
Men iaf så blir de roligheter ikväll! Ska umgås med Anna och gänget!
Och får ju inte glöma att jag ska äta smörgåstårta idag, när jag kommer till Norsjö. För man måste ju säga grattis till Johan som fyllde år igår.
Men men, nu ska ja platta mitt hår.. Så jag hoppas att alla ha en bra kväll och ha de roligt!
Känner mig pigg och glad!
// Blaaha

14 April


Hejsan!

Tänkte bara säga det att jag är på ett strålande humör, känner mig att jag har mkt energi i kroppen!!
Taggar till i helgen säger ja det bara!!
Ha en bra kväll all ihopa!
// Blahaa

14 April

Hejsan!

Sitter just nu på skolan brevid min ängel Matilda! Känner mig trött och hungrig. Idag så har jag tänkt göra klart min uppgift till Berit, så de är klart.
Men nu ska jag ut och ta mig lite frisk luft med Fredrik! Men har de så bra så länge!



// Blaahaa

12 April

Hejsan!

Jag var inte lite trött imorrse..
Men iaf när jag komme till Norsjö, for jag till Matilda och Elin. Satt där en stund och pratade och sedan fick jag ett sms av min lärare, som ville träffa mig. For tillbaka till skolan, pratade med henne o.s.v. Efter det for jag, Elin och Matilda tillbaka till lägenheten och sen for jag och Elin till Anna. Där så blev Elin, Matilda och jag klippta. Fast Anna tunnade bara ut mitt hår. Sen där vid 3 for jag och Anna till busstationen, väntade på min buss.
Och nu är jag hemma, sitter och är vrål hungrig!
Men ikväll blir det iaf hockey och en masso gottiheter! Men har det så bra nu, för nu ska jag äta!!
//Blaahaa

11 April

Hejsan!

Vill börja med att jag tycker inte om att ha olika tankar i huvudet, det blir jobbigt att tänka då. Kan säga att jag känner mig förvirrad?
Men iaf så igår så va jag i stan, satt och pratade med Nisse. Även om det har blivit skit mellan oss eller efter allt som har hänt. Så känner jag min lycka med honom. Vi låg och pratade om massor av olika saker. Men vi får se vars allting leder.


Innan vi får till syrrans lägenhet igår, var vi om hos broder för att Keila skulle hem. Satt där en stund, vart bjuden på fika. Sen när vi for, va vi om på Coop för att Julia skulle handla lite mat. När vi komme till lägenheten, så bjöd Julia på mat. Fast jag var inte så super hungrig, men lite åt jag iaf.
Julia, Keila och jag..
Maten Julia bjöd på...
Julia..
Gott var de.. Fast jag inte orkad allt.

Men men.. Nu får ni ha de så bra! Pusshej

// Blaahaa

10 April

Hejsan!
För en liten stund, så steg jag upp. Sitter och ser på hem till midgård och Julia står och gör lunch. Stig är och skjutsa mamma till Norsjö, sen när han kommer tillbaka så ska vi åka till stan. För att idag så ska lilla Keila hem. Sen så får vi se om ja stannar i stan och träffa mr x eller inte. Men nu ska ja iaf göra mig klar och snygga till mig.
Ni som är där ute, ha en bra dag!
// Blaahaa

9 April

Hejsan!

Idag när jag vaknade där vid 11 så gick jag ner och Julia gjorde lunch. Det blev ris och korvstroganoff, efter lunchen for jag, Lollo och Julia ut på en promenad. För att Keila skulle få sova. När vi komme tillbaka började Julia städa och Lollo ställde sig och diskade, själv låg man på soffan. Sen när Keila hade vaknat, busade man lite med henne. Sen tog man det lilla lugna, När klockan blev där vad halv fem blev det middag. Efter middagen blev de så man lekte lite med Keila. Och nu så har vi nattat henne, så nu väntar vi på att få tvn så vi kan sitta och se filmer.
Nee nu ska jag gå och se film med Julia och Matilda. Ni andra få ha det så bra!
// Blaahaa

8 April

Hejsan!

Idag så har man haft en bra morgon, vaknade upp och solen sken. Packade mina tränings grejer, för jag och Elin skulle fara och träna senare på dagen. Men iaf så satt jag på skolan och väntade på att Elin skulle sluta sin lektion, så vi kunde gå och äta. Sen efter vi hade ätit, så for vi och tränade. Vi tränade i 2 timmar och innan vi slutade så började vi fjanta oss.. Tog nå bilder och efter de hoppade vi i duschen. När vi var klara på gymmet, kom Jesper och hämtade oss.. Tog en rök på Uffes, efter de så körde vi Elin till Matilda och Jesper skjusade hem mig. När jag komme hem så var Jimmy, Sandra och Keila här. Har myst med henne hela dagen och nu sitter jag här. ikväll så gissar jag på att vi ska se vill jag, Lollo och Julia MYYS! Nee nu ska ja kika, har de så bra!!
// Baahaa

8 April

Hej!

Nu så har jag börjat  om att blogga.
Min blogg kommer att handla om mig och min otrolig spännande vardag ^^
Haha, ni kommer att få ta del utav många bilder, om fester och alla roliga och tokiga stunder som man kan vara med om här i sköna Norrland ^^

Hoppas att ni kommer att gilla de :) Hare ra så länge!

 

// Blaahaa


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0