27 Maj

Hejsan!
 
 
Va ska man säga? Har typ inte hänt nå.. Jobb och umgås med vännerna, de är de som händer..
Va mer ska ja säga? Längtar tills ja får tillbaka pengarna från skatten.. Då blir de att göra om sovrummet, längtar!
De kommer att bli så bra.. Har bilder i huvudet, hur de kommer att se ut.. Sovrummet kommer ju att bli hel vitt, men en massa färger i..
Sen längtar ja tills ja ska åka till pappa, vill dit typ nu.. Fara bort en stund, kanske tänka på andra saker.
Nee om man ska ta och göra sig nå mat?
Va blir de idag tro? Kanske kyckling och ris? Lät riktigt lockande! Hehe
Ha de bra!
 
 
 
 
Riktigt fina sovrum!
 
 
//Blaaha
 
 

23 Maj

Hejsan!
 
 
Jaa jag ha ju inte skrivit på ett bra tag, men de är såhär: Att jag ha fått jobba ganska mycket och sen har jag inte orkat.. Ha som sagt jobbat och umgås med mina vänner..
Tänka slänga in bilderna så ni få se några..
Tänkte säga de att Maj och Juni kommer att bli 2 underbara månader! Tanken gör mig så glad!
I Juli blir de de iaf att åka till pappa..
Ja jag får ju inte glöma bort att, jag ha ju haft ögoninflammation.. Och söndagkväll började min läpp att svälla upp, for till läkarn igår och fick veta att jag ha fått en infektion i ansiktet.. Så nu får ja äta pencellin och om de inte blir bättre imorrn, ska jag fara dit igen och då ska dom typ skära i läppa och få bort allt smuts eller va man ska säga.. Hoppas att de börja bli bättre, ser ju inte framemot att bli skärd i läppen.. Men om de inte bli bättre måste man ju..
Nee slänga in nå bilder och göra nått att äta, innan de blir jobb..
¨Ha de så bra!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Blaaha

15 Maj

Hejsan!
 
 
Har just duschat och klätt på mig, ska bara vänta tills håret blir lite mer torrt så jag kan platta de.. Idag blir de jobb som de ha vare nu senaste tiden.. Men jag tacka ju inte nej till de! Hehe
Men annars ha de inte hänt så mycket, Lunne fyllde år i måndags.. Så söndag blev de kalas och på måndag morgon..
Jag hade jus sagt att ja skulle lägga in nå bilder, men de får verkligen bli sen.. Ja lova att jag ska lägga ut dom, men ni får vänta som sagt..
Snart fyller ja ju år oxå, de blir typ om 2 veckor..
Jag ha som inte önska mig så mycket, mest pengar och en västerbottensring.. Tycker att dom ringarna är så fina!
Får väl se va jag får i födelsedagspresent..
Nee ska ta och kolla runt lite på nätet.. Ha de bra!
 
 
 
 
 
//Blaaha

9 Maj

Hejsan!
 
 
Nu ha ja vare upptagen, de är därför ja inte ha skrivit nått.. Måndag jobbade ja ju, tisdag va ja ledig och sedan följde ja med mamma och Stig till Örträsk, myste lite med Missan.. Onsdags följde med till stan, fick med mig en jacka och 2 par skor.. När vi komme hem från stan, for vi till Norsjö för att käka grillat med Leena och Johan.. Sen hade ja lovat att göra förrätt och efterrätt.. Till förrätt gjorde jag en macka med räkor och ägg på, sen till efterrätt blev de glass, bär och fryst cola bit.. Vart riktigt gott!
Men just nu håller ja på att samla lite krafter för att städa undan lite här, men den kraften ha inte kommit än.. Så de får vänta ett tag till..
Vänta på att mamma ska komma hit med mina grejor, tänkte slänga in en bildbomb.. Men de får bli senare ikväll kanske?
Nee nu ska ja ta och göra andra saker.. Ha de bra!
 
 
 
 
 
//Blaaha

6 Maj

 
Hejsan!
 
 
Började dagen med jag vaknade till och trodde jag hade försovit mig.. Kollade klockan och den va bara halv 8, somande om.. vaknade vid halv 10.. Steg upp och gjorde sedan nå lunch innan de blev jobb.. Jobbade till halv 5 och sedan for ja till Leena och Johan där jag ha nu typ vare ända tills nu.. Snart hoppa i säng..
Känns som denna vecka blir lite stressigt, men jag vet inte riktigt varför? Men de känns som bara de, ha några saker jag måste fixa och såna saker.. Men imorrn blir de iaf att följa med mamma och Stog hem till Örträsk, för på onsdag ska ja med till stan. Ska kolla om nån jacka och nå nya skor, kan säga att de verkligen behövs.. Vill inte gå i vinterjackan, nu när de är vår? Sen kanske ha nån sån jacka till sommaren plus jag ha ju en skinnjacka också..
Men de kommer nog att bli bra detta..
Sen ha ja haft smått ont i huvudet idag med, även om jag ha försökt att dricka mycket med vatten.. Men de ha typ inte hjälp... Hoppas nu bara nu att de inte ska påverka min sömn inatt..
Nee nu ska ja ta och hoppa i säng..
Sov gott!
 
 
 
 
//Blaaha

4 Maj

Hejsan!
 
 
Nu var de ett tag sen jag skrev nått, men de har egentligen inte hänt så mycket.. Har umgås med familjen och vännerna!
Jag ha tänkt på en sak, jag är glad att jag ha såna vänner jag har..Vill alltid hitta på nå bus..Hehe
Så puss på er!
Från en sak till en annan, måste bara få berätta om denna dag.. Tycker att denna dag, har vare helt perfekt!
Steg upp, hängde bort alla kläder och sen tog ihop all sängkläder..Tvättade kanske 7 maskiner.. Sen städa lite, bytte gardiner i sovrummet.. Sen for vi till Leena och Johan, för dom bjöd på mat.. Efter en stund for ja och Leena ut och cyklade en sväng.. Hyrde en film och efter filmen for ja hem och tog upp resten av tvätten.. Har hunnit nu hängt upp de som var blött och vikt ihop de som var tortt.. Hunnit bäddat nytt i sängen plus tagit en dusch på de.. Så inatt kommer jag sova bra.. Imorrn hade jag tänkt städa köket+ ta ut alla kartonger och allt sånt skit..
Då kanske de är dags att ta och krypa till sängs, om jag ska orka allt imorrn..
Sov så gott!
 
 
 
 
//Blaaha
 
 

RSS 2.0