31 Oktober

Hejsan!

Just nu så har man fått lite mat i magen, de blev pommes och bea. Idag har jag städat och hållit på med lite saker. Ikväll så kommer anna och ska hämta sina saker, sen ska vi nog ut en sväng. Lunne skulle fixa några grojor med sin pappa, så han kankse inte hinner sätta upp nå hyllor åt mig. Men de ser vi ju om, hur de blir.
Nu börja min lägenhet se ut som en lägenhet och de gillar jag verkligen!
Imorrn får jag min klocka och en lampa..
Nu ska ja ut och ta mig en rök, sen bara ta de lugnt och vänta på att Anna ska komma.
Ha de bra!






//Blaaha

30 Oktober

Hejsan!

Just nu sitter jag i min soffa och lyssnar på musik. Idag har vare en seg dag och jag har verkligen inte haft orken till nått. Men iaf så blev de pizza till middag och en film på de. Efter de blev de en dusch och Lunne fixa mina gardiner och dom sitter perfekt i tv-rummet nu. Blev lite ledsen när jag fick se att jag hade köpt fel gardiner!
Men dom sitter perfekt nu, där dom sitter.
Efter allt pyssel och så, blev de att mysa ner oss i soffan och se en till film. Kan säga att den filmen sög riktigt mkt!
Men vi såg hela ändå.
Imorrn så ska Anna kommer om en snabbis och sen när Lunne har jobbat klart kommer han hit och ska sätta upp nå hyller o.s.v. Kommer bli super bara detta!
Men kan iaf säga att igår hade jag de trevligt, va ju till Lycksele igår och köpte nå grejor. Sen när jag komme hem så hade Anna gjort mat. Det var riktigt gott, men de blev hotellet igår iaf. Men va typ inte där så länge, vi kanske for hem där vid 12 nån gång. Komme hem till Lunne och han hoppade in i duschen, medans jag låg i sängen och kollade på ett avsnitt från One tree hill. Somnade ganska fort igår, var som sagt riktigt trött igår.
Nee nu hade jag tänkt slå igång en film och försöka somna sen!
Ha de bra!



//Blaaha


29 Oktober

Hejsan!

Idag så vaknade man först halv åtta och kunde inte somna om.. Steg upp och var uppe en stund, sen blev jag typ duder trött och gick och la mig igen. Sovde typ till 11 nån gång. Och nu är man vaken och pigg. Undra om man ska väcka han som ligger i sängen. För idag så ska vi till Lycksele och shoppa några saker!
Sen blir de hem och äta nå middag och de blir tacos!!! Senare ikväll blir de väl en sväng till hotellet, måste ju kolla läget.
Igår började jag och Anna på min säng, ska försöka göra så mkt på den.. Även igår så åkte jag och Lunne till mamma och Stig. Vi har då sovit här inatt och kan säga att de ha vare svin kallt inatt. De va nog därför jag vaknade så tidigt. Nee nu måste ja ta och väcka Lunne, han kan ju inte sova hela dagen!
Ha en bra helg!!



//Blaaha

28 Oktober

Hejsan!

Igår så for man till Anna och va där, vi såg på tv och sedan kom jag på att vi skulle ha farit till Umeå och bo på hotell. Vi hittade skit fina hotell och så, men de blev så att vi skulle ta de nån annan gång.
Men iaf tog vi oss en bastu igår och kan säga att de va verkligen skönt och jag behövde de! Sen blev de mer tv och innan vi somnade låg vi och såg på Beck..
Sen så somnade jag ganska fort, sen så är Annas soffa såååå jäkla skön att sova i!!!
Nee och idag så har jag jobbat, de gick som vanligt jätte bra!
Ikväll så har jag och Lunne haft en mysig kväll, vi har lagat mat tsm och när vi åt så såg vi filmen THOR..
Och till de hade vi tänt några ljus och låg under ett täcke och bara myst och mådde bra!
Just nu ligger jag i sängen och de blir snart att sova, hoppas att morgon dagen blir bra och sånt..
Nee sov så gott nu mina vänner!!



//Blaaha

26 Oktober

Hejsan!

Anna for för en liten stund senda, hon har sovit här inatt hos mig. Igår så satt vi upp nå gardiner eller de va Lunne som fick göra de, för att de gick inte så bra för jag och Anna..(HAHAHA) Kan säga att jag ringde typ akut till Lunne, för att han skulle komma och hjälpa oss. Och nu är de upp, kan säga att de vart super bra!
Blev lite musik och prat, efter de blev de film och de blev Djungelboken två.. Hade inte så mkt att kolla på..
Jaa va händer i helgen då? Nae ska nog bara ta de lugnt tro ja, va inte så sugen på att göra nå typ!?
va mer ska man säga? Jaa just nu så sitter jag bara här och laddar upp för att ta och plocka undan från köket. Längtar dock till imorrn, för då får jag veta va jag får i lön!!
Kanske blir en sväng till dollar eller stan då i helgen.. Köpa mer saker till lägenheten.
Nee nu ska ja ta och göra nå.. Istället för att sitta här.
Ha de bra!




//Blaaha

24 Oktober

Hejsan!

Jag kan säga att denna dag har varit bra, vaknade av att Lunne steg upp och han for på skolan. Själv låg man kvar i sägen och såg på One tree hill. En liten stund senare komme Lunne hem och vi såg one tree hill en liten stund innan jag skulle vidare på sista mötet med min coach. Kommer att faktiskt att sakna att träffa han, kunde verkligen prata med han om allt. Men vi får se om man träffas nån gång framöver. Jaa just nu så sitter jag i lägenheten och kan säga att jag ska snart gå till Leena, där jag kommer att sova inatt. Undra om dom ringer om jobb imorrn. Hoppas inte de! haha Nee nu ska ja inte låta så.
Nee nu ska börja gå så jag orka röra på mig.
Gud nästa lön jag får blir de att köpa en tv som funkar. Just nu har jag ingen tv, men fick mig en dator. Så nått har jag i läggan nu. Men när min nästa lön kommer, blir de att köpa fler saker hit.
Men nu måste jag kila, men har de så bra!




//Blaaha


23 Oktober

Hejsan!

Just nu är jag hos mormor och har bakat en kladdkaka, och på den kladdkakan skulle jag ha vit blockchoklad och marshmallows. Men när jag hade ställt in kakan i ugnen kom jag på att jag skulle he på de där, men då hade ju kanten redan hunnit stelna.. Så de vart inge bra de där... Men skitsamma! Hoppas att den är god iaf..
Snart blir de att fara till Lunne och käka midda och äta den konstiga kladdkakan, som inte blev som jag hade tänkt!
I helgen så har jag inte gjort så mkt, har vare med Lunne och vi har för de mesta sett film. Igår så var vi barnvakt åt Hampus och de gick faktiskt bra. Men vi var ju inte de så länge.
Nee nu ska ja röra på mitt fläsk, men ni ska ha de så bra!!



//Blaaha

20 Oktober

Hejsan!

Idag så har man jobbat, började halv 8 och slutade kl 16.00. Men de gick hur fint som helst idag, kan säga att jag är riktigt nöjd!
Men va ju inte lika nöjd som imorrse.. Sove ju hos Lunne och imorrse innan jag skulle stiga upp så låg han och höll om mig och i de öonblicket så vill man ju som inte stiga upp alls. Men jag steg upp och han låg kvar. Komme till skolan, fick jag veta att läraren var sjuk, så jag fick ta hand om eleverna idag, men jag hade ju hjälp. Efter jag hade slutat att jobba for jag till läggan och städade klart köket och Elins rum. Kan säga att de fattas en grej i läggan, sen kan jag börja va där mkt mera!
Jaa nu sitter jag och ser på tv och ska iaf strax lägga mig och sova. Imorrn blir de mera jobb!
Får se vad som händer i helgen oxå.. Men de skriver jag senare!
Ha en bra helg!






//Blaaha

19 Oktober

Hejsan!

Just nu är jag hos Elin och vi ska väl snart gå till skolan. Igår så jobbade jag och de gick super fint, jag fick stänga oxå. Efter jag hade stängt igår så fick jag panik, trodde jag hade stängt in nå barn men de hade jag ju inte gjort. Men jag ringde iaf Anna så Anna fick säga till mig att jag inte hade gjort de. Och då kändes de bättre. Efter jag hade jobbat for jag till lägenheten en sabbis och sen komme Lunne och Fetn och hämtade mig, vi for till Lunne och där blev de att göra mat. Sen blev de film och senare duschen. Somnade ganska fort, drömde om fjället inatt att jag fick åka snowboard. Kan säga att de längtar jag efter!!!
Nee nu ska jag och Elin börja dra oss till skolan.




Jag älskar dig!!

//Blaaha

16 Oktober

Hejsan!

Igår så hade jag de jätte trevligt, fast man kunde som inte va super nöjd med maten riktigt.. De va ju inte dåligt med dom kunde ha stegt köttet lite längre och potatisen skulle inte ha vare så hård. Men iaf så hade jag de trevigt och de va mysigt. Jag följde med mamma och stig hem igår orkade inte vara i Norsjö.. Och sen så känner jag att de är skönt att vara här hemma oxå. När jag komme hit igår så satt jag en stund vid datorn, tills Stig stängde av datorn så jag inte hade nå internet. Då slog jag på filmen Jag saknar dig. FYFAN vilken underbar film, tro jag aldrig ha gråtit så mkt i mitt liv av en film.. Men den där va verkligen fin.
Jaa va ska man säga, jag ha då inte stigit upp än, vaknade typ där vid 11. De är verkligen skönt att ligga kvar i sägen. Men snart blir de iaf att stiga upp. Ikväll blir nog att vara med Lunne, vet inte än va vi ska hitta på. Ska höra med han om vi kan se film. Och bara mysa ner oss i sängen.
Jaa just de ja, ni ska få se nå bilder som togs igår på källan.
Men ni får ha de så bra än så länge, så hörs vi senare!!


Grymt fin film!

//Blaaha

15 Oktober

Hejsan!

Idag så har man bara tagit de lugnt och senare idag så träffade man både Jenny och Anna. Anna fixade mitt hår och tusen tack för de! Sen efter de så for jag till källarn för vi skulle fira mormor och vi fick bada först, men de va då inte alla som badade. Efter de så skulle vi äta och vi fick 3 rätters middag, kan då säga att de va då verkligen inte nått man engetligen såg framemot.. Trodde verkligen att de skulle va skit gott men icke de..
Sen jaa efterrätten va ska man säga om den? Joo att de skulle vara en överraskning till chokladkakan, jaa den lilla överraskningen de va en liten godis bit?
Jaja nu är jag iaf hemma i örträsk och ska sova här inatt. Kommer bli skönt de!
Sen imorrn tillbaka till Norsjö, sen på tisdag får man veta om man får byta lägenhet och så!
Nee nu ska jag slå igång Jag saknar dig! Och sen blir de att sova.
Ha de så bra!
Vill ha sommar!!

//blaaha

14 Oktober

Hejsan!

Jaa idag har man jobba sista dagen på dom här 3 veckorna och jag tycker att de har gått fort. Men jag vet iaf att jag ska jobba igen på tisdag och efter de vet jag inte vad som händer. Imorrn så ska vi fara och fira mormor, de kommer nog att bli mysigt. Ska käka lite midda och kanske bada.
Ikväll så har jag vare med Lollo och Robin, vi har vare i lägenheten och plockat poslin. Kan verkligen säga de att jag vill flytta!! Jag vill inte bo i den lägnheten jag har nu, dels för att den är så stor. Vill som sakt inte bo i en 4:a själv.
Så jag vill verklingen flytta till en mindre. Och jag hoppas att de går!
Nee nu ska jag vara social med mormor och se hockey med henne. När jag har en datorn så kan ni få se nå bilder som jag kanske kommer att ta imorrn. Men ni se väl? (haha)
Men ni får ha en bra helg och nå roligheter!

Saknar dig!

//Blaaha




12 Oktober

Hejsan!

Idag har man jobbat som vanligt, det gick hur bra som helst. Sen efter jobbet for jag hem till mormor och åt mat, senare så kom Anna hit. Vi for hem till lägheten och där var vi en stund, satt och pratade på och jag hade även startat en tvätt. Sen blev de ju att fara till FG där Willy var. Dom körde hem mig till mormor igen och nu är jag här. Ska sova snart ska ju upp imorrn, börjar ju kl 08.10 och sluat 16.30. Sen så längtar jag till i helgen kommer att vara super fin. Men mer säger jag inte va som händer. Ni kommer iaf få se bilder sen!!
Nee nu ska ja ta och lägga mig, sov så gott!

//Blaaha




11 Oktober

Hejsan!

Jaa va ska man börja att säga?
Jobbade idag från 08.10- 16.15 och de gick helt okej bra. Fast imorrse så hade jag ont i magen igen, men som turen va så gick de över senare idag. Sen så fick jag veta att jag inte behövde stänga på torsdag, men då jobbar jag bara till halv 5 som vanligt. Sen på fredagen så börjar jag kl 9.50 istället för halv 12.. Men de gör mig inget, får ju jobba och tjäna pengar. Sen så hoppas jag verkligen på att få pengar av soc.. Skulle verkligen varit underbart!!
Ikväll blir de att kika förbi hos Lollo och nu snart ska ja ta och gå till Matilda, ska vara där en stund och prata på.
Imorrn så börjar jag iaf kl 12 och gissa om jag ska försöka sova ut imorrn. OJA!
Nee nu ska ja röra på mitt fläsk, ha de bra!!

//Blaaha


10 Oktober

Hejsan!

Just nu så är jag hemma hos mormor for hit efter jag hade vare hem och startat en tvätt. Efter de så for jag om hos mamma för hon jobbade. När jag komme till mormor så fick jag mat, hade inte ätit nått sen typ 2 så jag var faktiskt hungrig.. De blir då att sova här inatt. För i lägnheten är de skit kallt och sen så finns de ju inget att göra där..
Så då tänkte jag att de va lika bra att jag sov här. Iaf imorrn blir de jobb som vanligt, men kan säga att på torsdag kommer jag nog att vara trött. Då ska jag jobba mellan 08.00 till 18.00, så när jag kommer ska jag sova direkt. Sen är de fredag och efter de blir de helg igen och jag längtar!!
Kan säga lite kort om va jag ha gjort i helgen oxå.. Jag har iaf vare med Lunne och va har bara tagit de lugnt. Igår så tjockade vi oss framför tven med typ pizza och godis, för vi hade ingen lust att göra nått annat. Men jag klagar inte på de iaf!! (haha)
Nee nu hade jag tänk gå ut och röka och sen duscha, börja ju 08.00 imorrn.
Men ni andra få ha de så bra!!



//Blaaha

8 Oktober

Hejsan!

Just nu så är jag hos Lunne och idag har vi vare en snabbis till stan, efter de for vi till hans pappa och såg på hockeyn. Ikväll så blir de att fara ut och se va som händer.
Jaja i veckan iaf så kommer de att vara sista veckan på jobbet, sen vet ja inte va som händer.. De är iaf lite tråkigt att sluta jobba, när man nu kan alla namnen på barnen och vet va som händer.. Men jag har iaf haft roliga veckor medans jag ha vare där.
Men nu ska ja gå och fixa mig, ha de så bra!

// Blaaha

7 Oktober

Hejsan!

Jaa va ska man säga, jobbar för fulla muggar!
Ska snart fara och jobba!! Jaa de har då inte hänt så mkt i veckan, förutom att denna vecka har gått fort. I helgen vet jag inte va som händer.. Får se va helgen har att erbjuda.
Längtar tills nästa helg iaf, men de får ni inte veta.. (hahaha)
Nee nu ska ja ta och kila, har de så bra!!



//Blaaha


4 Oktober

Hejsan!

Just nu så är jag hos mormor och har ätit middag. Ikväll blir de kankse att vara med Anna och Lunne, vet inte om va vi ska göra.. Men de ser vi då.
Men iaf snart ska man träffa Lollo och se va hon har att erbjuda för nått.
Kan erkänna en sak, känner att de går bara bättre och bättre att jobba. Sen att jag ska byta till en mindre lägenhet oxå. Kan de bli bättre? Nee!!
Sen så är jag så lycklig! Och vissa av er tro jag vet varför oxå!
(haha)
Nee nu ska jag vara social med mormor, ha de så bra!!



//Blaaha

3 Oktober

Hejsan!

Jaa va ska man säga, jag vet inte vars världen tar vägen och jaa.. Men jag har en iaf två st personer som lyser upp mina dagar! Och jag kan faktiskt säga att jag älskar dom!
Men iaf i helgen, hade en lugn och en härlig helg. Det var faktiskt skönt. Var och såg hockeyn i lördags och dom vann ju.
Nu så sitter jag hemma och har de skit tråkigt orka inte äns göra mat..
Och då är de illa..
Men skit samma, nu ska ja kolla om de är nå bra på tv eller så hör jag om mormor är hemma.. Så far jag dit.
Nu måste jag dra, ha de bra!



//Blaaha

RSS 2.0