27 Februari

Hejsan!
 
 
Har just ätit mat och betalat hyran, känns som en bra dag idag.. Vaknade, steg upp och tog en dusch.. Efter duschen plockade ja bort nå kläder, plattade håret och gjorde mig inte fräschare.. Följde Leena till Örträsk, va fint de börja bli där.. När vi hade va där klart for vi hemåt där ja va med Anna en stund.. Nu sitter ja och ladda upp för lite mys med fina Louise!
Längtar till imorrn, för då kommer mamma och Stig hem från Thailand!!
Asså de är ju bara onsdag idag, men de känns som jag har helg! För de är att Paula och Lina har vare här, men de är för att dom har lov nu.. Dom for iaf hem igår, känns tyst här.. Hehe
Nee nu ska ja ta och göra de sista innan mysadagset kan börja!!
Ha en mysig onsdagkväll!!
 
 
 
 
 
 
//Blaaha

26 Februari

Hejsan!
 
 
Idag ha de inte hänt så mycket.. Igår fick vi slut på toapapper och idag for ja och handla de.. Men fasnade hos Anna, där de blev lite lunch och sen for vi på apoteket.. Skulle kolla om dom kunde hjälpa mig med min läpp, för den är verkligen inte fin! Haha
Fick med mig en salva hem och de funkar väldigt bra.. Men däremot ha inte min visdomstand inte blivit bra, måste fara till tandläkaren.. För de känns verkligen inte alls bra!
Halsen ha fakstiskt blivit bättre, fast de känns ju ibland när jag sväljer eller de beror på och va ja äter eller dricker..
Ikväll blir de mys inför hockeyn och sedan efter de blir de bara mys här hemma..
Längtar till imorrn då ska ja mysa med en som jag ha saknat!! Nån som har en underbart hjärta och glädje! En människa som ja ha som min lilla förebild!
Nee nu ska ja ta och göra klart maten!!
Ha en bra tisdag!!
 
 
 
 
Grattis på dagen Julia!!!
 
 
 
//Blaaha

25 Februari

Hejsan!
 
 
Har just diskat bort de Lunne hade lämnat kvar, idag känner ja att jag ha vare duktigt..
Paula och Lina komme hit igår, har umgås med dom hela dagen. For och åt lunch på cafet. Efter lunchen for vi till sjukan, skulle kolla halsen och de ja ha fått på läppen..
Allt visade sig att vara ett virus som ha satt sig i halsen, som har gjort så ja ha fått blåsa på insidan av läppen plus en "blåsa på utsidan av läppen". Läkaren sa att jag inte skulle va så orolig, för de bruka komma in folk som ha en stora blåser, så dom är svullen ända ner till hakan typ.. Plus de är ju inte smittsamt heller, men kanske inte är så kul att se ut som ja ha gjort nu.. Fast svullan håller på att gå ner..
Men jag skulle vänta och se va som händer, om de inte blev bättre skulle ja fara tid igen..
Nee nu ska ja ta och göra nå nytta nu när ja ha tagit ipren och känner mig lite piggare än tidigare på kvällen..
Så dess ha en mysig måndag!
 
 
 
 
 
 
 
//Blaaha

24 Februari

Hejsan!
 
 
Har just kommit hem, ha vare en hela dag ute i den sköna solen.. Vaknade av att min läpp kändes konstig, eller under natten tyckte ja den kändes konstig.. Men tänkte inte på de.. Sen när ja vaknade skulle kolla läppen.. Då är den upp svullen och de ser för jävligt ut!!! Va ha hänt!?
Men fick iaf ett sms av Anna och de blev så att vi for till Mollwingsbacken och åkte lite bob med Hampus.. Lunne åkte även med han.. Hampus tyckte de va jätte roligt att åka med Lunne, dom va ju så coola.. Dom åkte ju i hoppet.. De vågade inte ja riktigt göra.. Haha
Sen fick vi middag hos Leena och Johan, tog en kaffe.. Sen bestämde vi oss att fara hem och kanske ta en lite powernap.. Jag förstår inte va som är med min kropp, är hur pigg som helst.. Sen vänder allt och helt plötsligt mår ja dåligt igen.. Är så sjuk less!! Ibland gråter ja för att jag orkar inte med dehär.. Varför kan ja inte vara frisk?
Sen om de inte blir bättre i halsen, ska ja fara och kolla upp de..
Nee nu vart ja lite nera, slå igång en film och mysa ner mig i soffan..
Sov så gott och ha en fortsätt mysig söndag!!
 
 
 
 
 
// Blaaha

23 Februari

Hejsan!
 
 
Idag är jag mycket piggare, fast nu ha ja blivit lite trött och fått lite ont i huvudet.. Ska nog ta och blunda en stund..
Ikväll kanske blir att man far om en sväng till Örträsk och spana in läget..
Annars ha de inte hänt så mycket, har som mest bara legat mellan soffan och sängen..
Fast nu är ja less på att vara sjuk!! Ha typ inte äns vare frisk i en hel vecka utan att ja ha blivit sjuk.. Nu hoppas ja att jag får vara frisk länge!!
Ha inte så mycket att säga, inte så konstigt ha ju inte hänt så mycket heller..
Men de blir hockey hos Leena och Johan ikväll iaf..
Nee nu ska ja ta och vila..
Ha en bra lördag!
 
 
 
 
 
 
//Blaaha

22 Februari

Hejsan!
 
 
ligger i soffan nu efter ja ha börjat må lite bättre.. I onsdags jobbade ja, på kvällen fick ja feber.. Så de va ju bara att gå och lägga sig.. Vaknade av att jag höll på att dö.. Eller de kändes som de iaf!! Vaknade av att jag hade 39,6, de va ju bara att ringa till dagis och säga att jag inte kunde jobba.. Sen där vid mitt på dagen börja ja må riktigt illa.. Nee åker på magsjuka igen!! Va händer där liksom? Tänkte om man ha haft de redan en gång, kan man inte få de igen.. Men icke de.. De är idag som ja kan vara uppe på benen.. Men känner mig fortfarande lite sådär.. Men mår inte illa iaf!
Idag ska ja bara ta de lungt, ligga på soffan och bara må.. Och hoppas ja bli frisk, ha inte tid att vara sjuk..
Nee nu ska ja ta och lägga mig, hoppas på att få sova lite..
Ha en bra måndag!!
 
 
 
 
 
 
 
//Blaaha
 

20 Februari

Hejsan!
 
 
Sitter här i soffan och jag är inte lite trött, är slut i kroppen.. Fattar inte varför? Men iaf så känner ja mig så trött och inte alls fått vila ut typ..
Idag blev de jobba och de känns så otroligt skönt, tycker inte om när dom ringer från ett annat ställe och sen så är man upptagen för man är och jobba på ett annat.. Önska att man kunde typ dela på sig.. Haha
De blir ett kort inlägg, ska nog ställa mig i duschen och sedan ska ja nog göra nå lite kola.. Vart grymt sugen på de.. Men ska kolla allt annat nu, sov så gott!
 
 
 
 
 
 
 
//Blaaha

19 Februari

Hejsan!
 
 
Tänkte slänga in ett kort inlägg nu innan de blir sängen, upp klockan kvart i 7.. För de blir jobb imorrn, längtar!
Torsdag blir de mys med favvo barnen! Mysa med dom, medans föräldrana dra till stor stan!
Ikväll ha Anna vare om en stund, guud vilka planer vi får när vi är med varann.. Hoppas att alla våra idéer går i uppfyllese! Haha
Sen blev de hockey hos Leena och Johan..
Ha kollat att på nätet som ja alltid bruka göra innan de blir säng-dags.. Men hinner ju kolla mer imorrn, när ja kommer hem..
Nu ska ja ta och lägga mig..
Sov så gott!!
 
 
 
 
 
//Blaaha
 

18 Februari

Hejsan!
 
 
Har just kommit hem.. Imorrse va de att klä sig, för då skulle ja fara och jobba. Slutade halv två, skynda sig hem.. Fixa nå papper och sedan på ICA och betala de som ja inte kunde betala igår, för kortet ville inte.. Så innan ja for på ICA blev de banken, beställde ett nytt.. Känns bra.. Idag när ja jobbade så va barnen väldigt prat-glad.. Känns som ja kan höra dom än.. Haha
Va då skönt att få jobba idag! På onsdag blir de också att ja ska jobba.. Känns bra detta, iställer för att ligga och vara sjuk..
Igår blev de mys med Anna, lite kladdkaka, kalla bär och grädde plus en film på de.. De blev the notebook, ha aldrig sett filmen.. Anna stod kanske i 5 min och sa "skämtar du, ha du aldrig sett den?"
Så vi började såg den, fast hann inte se hela.. Gänget komme ju hem från Ammarnäs, guud även om man inte va me.. Kan ja ändå tänka mig att dom hade de riktigt roligt! Haha
Men man fick ju höra lite igår, så man fick väl sig ett skratt.. Haha
Nee nu ska ja ta och göra nå nytta.. Sen se va kvällen ha att erbjuda..
Ha en fortsätt bra dag!
 
 
 
 
 
 
//Blaaha
 

17 Februari

Hejsan!
 
 
Sitter här och kollar runt på nätet, har kollat om nå kläder. Räknade ut att allt skulle bli på 3,5.. Om man hade dom pengarna hade ja handlat de.. Men nu ha man ju inte de och då får man bara titta.. 
Igår såg vi på melodifestivalen, va inga bra låtar tycker ja.. Sen satt ja bara och lyssna på musik, tills ja såg på tvn att de va nån konstig skräckis.. Kunde inte sluta kolla på de.. Tillslut gick ja och la mig, ha sove ganska bra inatt.. Åker in med Brittan idag, ska kanske handla nå saker.. Va mer ska ja säga? 
Har bara tagit de lugnt i helgen, myst me Bebis.. 
Imorrn blir de äntligen jobb, längtar jätte mycket.. 
Nee nu ska ja fortsätta med de ja gör, men hoppas att alla får en jätte mysig söndag!
 
 
 
 
//Blaaha

16 Februari

Hejsan!
 
 
Har just kommit in från en timmes promenad med bebis, fast då ha ja vare ute en stund med henne.. Ha kammat henne för hon lossar inte lite hår.. Sen ha ja skottat till där vid hundgården, dörren gick typ inte att stänga.. Gett henne vatten och sen ha ja suttit ute en stund, känns i benen att man ha gått en bit.. Fast de blev en ganska bra bit vi gick ändå..Tänkte slänga in ett inlägg här bara lite snabbt..
Igår blev de en jätte god middag, guud va jag är duktigt på att göra mat.. Haha
Blev dock en liten sen middag, men de gör inte mig nått.. Sen blev de att se gladiatorerna, med lite efterrätt.. Sen var de bara skit på tvn, så ja gick och la mig.. Sovde sådär, vaknade typ där vid 5-6 för ja va hungrig? Magen va ju inte tyst precis, så ja steg upp och tog lite mat.. La mig och somnade om, trodde dock att Bebis skulle väcka oss tidigt, men hon tog sovmorgon till halv 11.. Va skönt!
Nee nu ska ja kolla om Lunne ska ta och vakna, kan ju inte sova bort hela dagen..
Men ikväll blir de iaf melodifestivalen..
Men ha en trevlig lörda-kväll!!
 
 
 
 
 
 
 
 
//Blaaha
 

15 Februari

Hejsan!
 
 
Idag blir de nog Örträsk, måste ta hand om Bebis och Missan.. Hoppas denna dag kommer bli bra? Känner på mig att ja kommer att bli glad eller irriterad.. Vet inte varför ha en sån känsla bara..
Tänkte säga de igen, jag vill vara RIk!!! Guud va ja skulle köpa saker, jag skulle tatuera mig.. Ha önskat mig 3 saker när ja fyller år.. Hoppas att nån snäll person vill ge mig de?! Haha
Sen idag ska de bli en super goood middag! Hade tänkt mig 3-rätters får se hur de blir, hoppas att jag ha fått perngar så ja kan handla maten!! Sen kanske bara kanske Anna följer med till Örre, då ska hon få smaka på gomaten!! Haha
Nee ska snart ta och piffa till mig, ska till arbetsförmedlingen.. Orka int!!
Ikväll blir de bara en massa mys, skulle nästan vilja ha en tjejkväll.. Men kanske tas nån annan gång..
Nee men jag hoppas att alla får en underbar helg!
 
 
 
Blä!
 
 
 
//Blaaha

14 Februari

Hejsan!
 
 
Har just kommit hem, ha vare hemma hos Leena och Johan och sett hockeyn..
Dagen ha vare skit eller inte skit och skit men dagen har faktiskt varit bra, har spänderat min dag med världens bästa Anna! Va skulle ja ha gjort om hon inte fanns? Jag skulle inte stå på mina ben typ.. Hon lyssnar på mig när ja mår skit eller är riktigt arg, som hon nu ha fått höra på senaste tiden.. Om jag skulle lyssna på mig själv, hade ja slutat lyssna.. Men de bästa med Anna, hon kan höra saker om och om igen och hon lyssnar är då och ge nya råd om saker och ting.. Känns så skönt!
Men iaf så vart kvällen mycket bättre.. Och ett stort plus till Hampus och Amanda! Så fort Amanda ler, så blir ja så glad inom mig. Man ler av sig själv.. Och Hampus skratt gör så man börja skratta själv.. Blir så glad av dom! Fast då är ja ju inte med dom varje dag, men tanken bara att tänka på de.. Blir ja glad!
Nee nu ska ja ta och göra kvällen och hoppas på en lika bra sömn som inatt.. (Anna vet va ja snackar om) Haha
Så sov gott mina vänner!!
 
 
 
 
 
 
//Blaaha
 

13 Februari

Hejsan!
 
 
Har just duschat och de känns hur skönt som helst!
Idag ha man vare i Örträsk igen, guud va fint de börja bli där.. När ja komme hem blev de mat och sen så la ja mej på soffan och ja orkade inte strida om att ögonen skulle va öppna eller inte.. Så kunde inte hålla dom öppna, så de blev att jag sov en liten stund.. Vaknade sedan kollade ja bara på klockan och de kändes som de va dags att duscha, trodde ja skulle vakna till men icke de.. Är lika trött än.. Känner att ja vill bara sova.. Men hade faktiskt tänk lägga mig tidigt så ja är pigg imorrn.. Nee nu ska ja ta och kolla runt på nätet och sen ta och lägga mig..
Sov så gott mina vänner!
 
 
 
 
 
 
 
//Blaaha

12 Februari

Hejsan!
 
 
Idag ha vare en bra dag, fast lite små jobbig/dryg.. Ha städat hela dagen, ha vare i Örträsk och städat. Skit va kläder man hade, som nu är slängt.. Sen de roliga har man suttit och sagt att jag ha inga kläder.. Fast kläderna som va i Örträsk, va ju såna kläder som ja inte skulle använda nu..
Men kan säga de att de kommer att bli så bra i Örträsk nu!! Hoppas mamma och Stig blir super glada!
Mitt mående idag ha vare lite sådär, men känns som de är på bättrings vägen iaf.. Mådde lite illa där mitt på dagen, men annars inga problem..
Så just nu känner jag mig trött och slut, hoppas ja få sova gott inatt..
Så nu hade ja tänkt kolla runt här på nätet och sen ta mig i säng..
Men sov så gott  mina vänner!!
 
 
 
 
//Blaaha

11 Februari

Hejsan!
 
 
Har just diskat bort och de känns bra, idag mår ja faktiskt bra.. Eller lite illa mår ja ibland men de funkar..
Hoppas nu att denna magsjuka ha försvunnit nu.. Imorrn händer de saker, ska till Örträsk och städa en massa..
Igår mådde ja då verkligen inte bra, sprang typ mellan soffan och toan..
Låg och pratade med Ann, guud va jag saknar er!! Men ska nog fara ner i sommar!! Saknaden är iaf grym!!
Sen idag ha så ha ja ätit middag med min underbara vän Anna.. Började se magci mike..
Va mer ska ja säga, att jag ska börja se ljuset för mitt liv.. Ha så många idéer och andra saker, men först ska ja samla på mig lite pengar och sen ska de bara smälla igång.. Har en bild i huvudet och längtar tills allt blir av..
Nee nu ska ja ta och göra nått, känner att här kan ja inte sitta mera..
Men ha en mysig måndag!!
 
 
 
 
 
 
 
//Blaaha

10 Februari

Hejsan!
 
 
Försöker vara upp så mycket jag bara kan, men de går inte.. Ha typ aldrig blivit frisk från magsjukan..
Eller de är såhär: I måndagskväll fick ja magsjuka, hade de till tisdag.. Va "frisk onsdag, torsdag och fredag" eller frisk och frisk vet ja väl inte, men mådde mycket bättre! Sen igår mådde ja inte så bra efter vi hade vare ute och gått, mådde sjukt dåligt.. Men de blev bättre senare efter ett tag.. Sen inatt då vänder allt bara om igen och mår sjukt dåligt igen, håller på att få ferber också. Sen så ha ja inte tid att vara sjuk, vill vara frisk så man får jobba lite och inte ligga på soffan/sängen en hel dag..
Men hoppas detta går över fort!
Nu ska ja ta och lägga mig igen, men hoppas att ni får en undebar söndagkväll med en massa med mys!
 
 
 
 
 
 
//Blaaha

8 Februari

Hejsan!
 
 
Har just sett farmen och galdiatorna och nu är de nyheterna.. Fast ska snart ta ut Bebis på en lite prommis innan de är nattinatti..
Idag har ja vare med Anna, vi for till Leena där vi spelade lite kneckt.. Vill ha sånt spel själv, då hade ja stott en hel dag med att spela på den.. Sen va ja kvar hos Leena och sen komme Julia, hon hade med sig Bebis.. För de är såhär: Att Bebis ska bo här i några dagar, för Julia skulle bort och hundarna behöver ju få komma in och såna saker.. Tycker de bara mysigt att hon är här, hon ligger då och sover nu så..
Nee nu ska ja dra upp min boyfriend, så han oxå få röra på sig lite.. Höhö
Men sov så gott mina vänner!!
 
 
 
 
 
 
 
//Blaaha

7 Februari

Hejsan!
 
 
Ska snart hoppa i säng och hoppas att jag få sova underbart gott, har vare ute och gått med Anna.. Vi gick på sjön, sen kom vi på.. Varför inte gå upp till näset.. Vi hade med oss hundarna och dom fick springa och dom verkade va så glada över att dom fick vara lösa.. Vi och pratade, skrattade och jaa de va så trevligt! Sen när vi skulle gå upp för en liten backe, de va va hur jobbigt som helst!! Fattade inte varför, men just den lilla backen va en plåga!! Kändes som jag ville bara ramla ihop.. När vi väl komme upp till Näset, va ju Annas mamma hemma.. Satt och pratade med henne om allt.. Guud de va verkligen underbart.. Tro nog att jag och Anna kommer att satsa mer på att gå såna svängar.. Sen när ja komme hem, hade satt mig i soffan och lugna ner mig. Vart jag riktigt trött, somnade en stund. Men ha inte sovit de bästa.. Så hoppas nu att jag få sova underbart och bara vila ut.. Känner att kroppen ha inte riktigt hämta sig efter magsjukan.. Är inte så förtjust i mat än, kan ju äta men de blir inge mycket.. Men hoppas de blir till sig..
Imorrn kanske Bebis kommer hit och ska bo med hos i helgen, saknar henne jätte mycket!
Ska bli mysig, men ska bli roligt att se om hon tycker de är lika mysigt att duscha/bada.. Hehe
Men nu ska ja ta och göra mej redo för sängen..
Sov gott alla mina vännor!
 
 
 
 
//Blaaha
 

7 Februari

Hejsan!
 
 
Sitter och här och lyssna på musik, ska snart hoppa i säng.. Måste nu får snacka av mig lite..
Är så grymt less, mår skit och känner mig grymt lesden hela tiden.. Va är de för fel? Hatar att må såhär, vill skratta vara glad vara dag. Få andra att bara skratta och känna att jag sprider denna glädje så andra blir glada själv.. Men de känns som den glöden slockanar på ett vis.. Men då kommer ja och tänka på en sak, som tänder den lilla gnistan igen.. Glömmer inte min tatuering och få mig att in se att inte vara ledsen, upp med humöret..
Idag har iaf vare underbar!! Har umgås med mina fina, vet inte va jag skulle gjort utan dom!! Betyder mycket för mig! Dom är som mina egna glädje spridare!! Haha
For en tripp till Lycksele, vem kom på de kl 3 på dagen? Sen är man där vid 5 och åker hem där vid 8? haha Jaa men roligt ha ja haft de.. Men fick inte med mig nått hem.. Men nästa gång kanske de blir nått..
Sen nu när ja komme hem hände de inte så mycket.. Ska nu kolla alla mina bloggar, sen krypa till sängs..
Så sov gott mina vänner!!
 
 
 
 
 
 
 
//Blaaha

5 Februari

 
Hejsan!!
 
 
Tänkte slänga in ett inlägg nu när ja kan passa vara uppe en stund, de är såhär att jag ha åkt på magsjukan.. Hade inte alls planerat detta, men de blev så iaf.. Men nu känns de faktiskt bättre eller bättre och bättre.. Men kan vara vaken en en liten stund, men de är de att om jag är uppe och går.. Blir jag fort yr och börjar tok svettas, då måste ja skynda mig till sängen och då blir de att jag sover nån timme.. Men känner de att lite sömn ha ja fått, men hoppas de går fort över.. Sen ha ja inte tid att vara sjuk, skulle ju jobba..
Känns pissigt att just nu bli sjuk.. Hatar de!
Men iaf så hoppas ja att de löser sig fort..
Sen är jag grymt avensjuk på mamma och Stig.. Imorrn åker dom till Thailand och är borta 3 veckor.. Fatta så underbart de skulle va om man fick åka bort och bara koppla av!!
Nee nu hade ja tänkt försöka att äta nått, sen blir de sängen och sova!!
Sov så gott mina vänner!!
 
 
 
Älskar dej mamma!!
 
//Blaaha

4 Februari

 
Hejsan!
 
 
Har just kollat alla mina bloggar och andra sidor, sitter och se på film medans nån annan susar så sött..
Idag har de blev de jobb, men tyckte att de gick så fort.. Men iaf så ha ja vare sjukt trött idag, ha inte sovit så bra inatt.. De kanske blev 2 timmar som allt.. Fast då ha ja sovit på soffan en stund, men känner mig ändå så sjukt trött.. Annars hade ja inte så mycket att komma med, men ska försöka få Lunna att mysa med mig.. Hehe
Nee mina vänner, de får vara allt..
Sov så gott!!
 
 
 
 
 
//Blaaha
 

3 Februari

Hejsan!
 
 
Har just sett klart en film, har även kollat tvätten.. Men måste nog gå ner och kolla om den andra maskinen är klar.. Idag har man städat garderoben, kollat va man vill ha kvar eller inte.. Men de blev vissa linnen som ja inte ska ha kvar och nån t-shirt.. Ska kolla om Paula är sugen på att ha de eller inte..
Men iaf sen ringde mamma och frågade om ja skulle med till Leena, för de är ju såhär: Att Hampus fyller hela 6 år idag!! Moster favvo kille de!!
Blev ju lite tårt-ätade och sen skulle ja och Stig spela lite Kneckt, vi körde 5.kamp.. Haha
Ha typ aldrig sett mamma skratta så mycket som hon gjorde när vi spelade de spelat, hon tyckte väl att vi såg för roliga ut.. Haha
Igår iaf, komme Julia och Linnea hit.. Skulle kolla på soffan, satt och snackade en stund..Blev att dom körde mig till Anna där de blev filmen Modig.. När filmen va slut komme Elina och hämtade upp mig, för då skulle vi fara hem till mig.. Där vi skulle se film, fast de blev mer snack än film.. Nu när ja tänker på de, så ha jag haft en underbar helg och rolig också! Haha
Att få snacka om saker och man skrattar, älskar såna stunder!!
Ikväll eller rättare sagt nu blir de att bara ta de lugnt och ladda upp för en jobbar vecka!
Så mina vänner, sov så gott och dröm sött!!
 
 
 
 
 
 
//Blaaha

2 Februari

Hejsan!
 
 
 
Elina for nyss, hon ha varit här.. Verkligen super trevligt, ha fårr prata av sig och skratta lite.. Idag ha jag iaf städat som ett tog, känns så underbart att de är så rent här! Ha dammsugit (även listerna) skurat, dammtrokat och diska.. Imorrn ska ja ta garderoberna eller rättare sagt ska he bort kläder som jag inte använder, känns lite onödigt att de hänger där och ta plats. Sen så använder ja inte allt..
Sen när ja åt middag, såg jag Pongo och de 101 dalmatinerna. Sen på började ja se Magic Mike..
Vissa scener så skämdes ja, va gjorde dom lixom? Haha
Men dom ha ju inte fula kroppar precis.. Hehe
Nee nu hade ja tänkt se en barn film till sen ta och lägga mig!!
Sov så gott!!
 
 
 
Före..
 
 
Efter..
 
Känns skönt att ha en ny soffa, nu ha som alla en plats att sitta på.. Hehe
 
 
 
//Blaaha

1 Februari

Hejsan!
 
 
 
Har just sett en disney film och de blev svärdet i stenen.. Ska börja göra mig klar och eller iaf känna att jag ha ett liv! För just nu känns de inte så iaf, är fortfarande trött och känner mig seg.. Känner att jag kan göra saker i sista minuten.. Men de funkar inte alltid så bra..
Igår var de ju jobb som gälde och de gick super fint, hade ju inte så mycket med barn.. Men roligt hade ja de.
Va mer ska ja säga? Igår va de hockey hos Leena, fast jag låg och såg på smurfarna med Hampus istället typ.. Fast vi låg och pratade om allt möjligt.. Haha
De är roligt att barn ha en sån fantasi om saker och ting, tycker de är roligt att lyssna på deras tänkade.. Man blir typ glad själv och man kan ju få sig nån idé..
Nee nu hade ja tänkt hoppa i duschen sedan väcka min underbara pojkvän som kommer nog att vara sur nu när ja väcker han och säga att han ska hoppa i duschen med..
Kanske slänger in ett inlägg ikväll..
Ha se så bra än så länge!!
 
 
 
 
//Blaaha
 
 

RSS 2.0