31 Augusti

Hejsan!! 
 
 
Slänger in ett kort inlägg.. Väntar iaf på min kära pojkvän, som inte har kommit hem än.. 
Har just pratat med två omogna karlar.. Haha 
Jaja de va iaf en konstigt halv långt samtal.. Men skit i de nu.. 
Idag så skulle ja jobba, men så blev de inte iaf.. For hem och skulle ta tummen ur röven och diska.. Men de ha ja inte heller gjort.. Istället för de så har jag haft tråkigt och tagit en massa med kort på mobilen.. Men har typ tagit bort nästan alla.. De blev inge bra alls.. Sen så försökte jag eller ja ville testa vara som Julia (ta inte illa upp, älskar dig) Kan säga de går inte.. Fatta inte hur hon gör de? 
Men tänkte slänga in nån bild så får ni se va jag menade.. Haha 
Ha de så bra!! Ha en mysig kväll oxå!! 
 
 
 
 
Jaja ni ser ju.. 
Tänkte även slänga in nån bild på Hampus och Amanda.. 
 
 
 
 
 
 
//Blaaha

31 Augusti

Hejsan!! 
 
 
Sitter nu här och ska snart göra mig iordning för att snart fara och jobba.. Sen blir de att fara till stan, Paula kommer idag!! Sen ikväll blir de en massa med mys!! 
Igår så såg jag och Lunne film innan vi skulle sova, de blev den här: The Lucky One.. 
Den va faktiskt jätte fin, t.o.m Lunne tyckte att den var bra! Lunne säger ju de att han gillar inte riktigt kärleks filmer, men de där gick bra! 
Nee men kommer nog inte att slänga in nå inlägg senare ikväll.. Men ni ska ha en toppen dag/kväll och ha en bra helg!! Om de inte bli så ja slänger in nå inlägg sen i helgen!! 
Puss på er!! 
 
 
 
 
 
//Blaaha

30 Augusti

Hejsan!! 
 
 
Sitter här nu och kollar runt.. Har inte sovigt bra inatt.. Har legat och snurrat, ha typ inte kunnat att andas.. Kommer typ att bli sjuk nu i helgen.. Suck! 
Men jag ska förska hålla humöret uppe.. För de är ju såhär att pappa och Paula kommer ju.. Då kan ja ju inte ligga och vara sjuk!! 
Igår va en lugn dag eller de va typ ändå full fart.. 
Nee guud orka typ inte hålla mig uppe.. Ska nog ladda hem en film och lägga mig och se!! Eller så ska ja göra en annan sak.. 
Kanske slänger in ett inlägg ikväll!! 
Ha de bra än så länge!!
 
 
 
 
 
 
//Blaaha
 
 
 
 

28 Augusti

Hejsan! 
 
 
Har just diskat bort och plockat udan nå kläder.. Men imorrn ska ja ta tummen ur röven och fortsätta att stor städa! Så de ser ut som ett hem! I helgen kommer iaf pappa och Paula hit! Eller hit till Norsjö.. Känns skönt att man får träffa sin kära fader och lillasyster!! 
Idag har dagen varit bra, har ju fått vare en stund med sin älskade Anna! Hann prata om många saker.. 
Sen så komme Lunne hem och gjorde mat.. Sen så har han då legat död i soffan.. 
Men iaf de blir sängen nu, blir att slå igång nå avsnitt av 2 and a halv men.. 
Sov så gott! 
 
 
 
 
 
//Blaaha

27 Augusti

Hejsan! 
 
 
Har just ätit lite mat, vart sjuk trött iaf.. Idag är de skit väder, man kan ju inte vara ute.. De regnar hela tiden.. Är sjukt less de! 
Men idag vare iaf tänkt att jag skulle städa.. Men de va vissa sötnosar som ringde och ville vara med mig.. Och de tackar man ju inte nej till.. Men vi får och fikade på Cafét och sen for vi hem till Matilda! Där de blev lite snack och sen for vi på Novicom (stavningen?) Där Matilda skulle kolla om en ny mobil.. Men hon skulle tänka på saken, Elin for hem senare.. Följde med Matilda tillbaka till henne, hann se en snutt av en film.. For om på ICA köpte lite saker.. Sen när ja komme hem började ja med maten.. 
Sen skulle ja ju försöka städa undan lite.. Men nu känner ja att jag inte orka.. Haha
Nee nu ska ja ta och lägga mig och dö!! 
Ha en bra kväll! 
 
 
 
 
//Blaaha

26 Augusti

Hejsan!! 
 
 
Har just ätit lite mat, känner att energin är nere på noll.. 
Igår som sagt for vi ju till Luleå.. Jag, Anna och Lunne.. Vi skulle hämta hem Julia och Jenny.. 
När vi komme som till Luleå, var de ju så att Lunne ville in på biltema.. Först va de svårt att hitta dit och sen när va hade vare där klart skulle vi ju hitta ut oxå... Jaa de va ju inte så lätt de heller.. 
När vi komme till flygplatsen.. Såg vi ju dom, guud va dom va bruna! När vi for från flyget, när vi hade som kommit ut från Luleå.. Mellan Luleå och Piteå då dog bilen.. KUL!! 
Den gick inte att starta.. Jaa där stod vi mitt på E4.an! Vi ringde en som komme och hämtade bilen och jag ringde till Paula.. Guud tackar gudarna för att hon bor där!! Paula och Johan komme och hämtade upp oss.. Sen när vi komme in till Piteå, vart de matdags.. Vi satt på Max och undrade hur vi skulle komma oss hem? Och då säger jag bara ingen att vi tackar gudarna att Lollo kom och hämtade oss i Piteå.. Jag menar, vem sätt sig och kör till Piteå fram och tillbaka? Men Lollo var en super ängel! Så igår så komme vi hem typ där vid halv- kvart i 1.. När vi kunde ha vare hemma typ där vid 8? 
Men iaf så har ju Jenny och Julia inga resväskor, för dom ligger i bilen och vi fick ju inte ut de.. HAHA 
Jaa innan vi for till Luleå, va vi om på Mio möbler.. Hittade min säng som jag vill ha!! Men Lunne tyckte att den va lite för dyr.. Men vi hittade en annan som va billigare.. Men tänkte iaf slänga in nå bilder som ni ska få se! 
Ha en mysig kväll!! 
 
 
 
 
 
Jaa sen måste jag ju bara säga att jag ha suttit vid min dator idag och spelat lite spel.. Hittade ett jätte roligt spel.. Man skulle rädda pingvinerna.. Haha
Tyckte att de vart svårare.. Så då slutade jag spela..Hehe
Haha guud vilken tönt jag är!! 
Men de va faktiskt jätte roligt spel, typ klurigt.. 
 
 
 
 
 
//Blaaha

24 Augusti

Hejsan! 
 
 
Tänkte slänga in ett inlägg innan sängen.. Idag så har jag vare med min underbaraste Elin! Guud va de va skönt att få vara med henne! Vi pratade hur mkt som helst och de kändes så underbart att få prata av sig lite! 
Sen nu ikväll ha jag vare hos syrran, myst lite med Amanda.. Och imorrn händer de grejor.. Ska fara till luleå och hämta hem julia och Jenny! Ska bli roligt och höra deras historia om utlandet.. 
Nee nu blir de sängen! 
Puss på er mina fina!! 
 
 
 
 
 
//Blaaha
 

23 Augusti

Hejsan!! 
 
 
Nu har jag just gjort klart sängen, renbäddat den.. Så inatt hoppas jag verkligen att jag ska få sova!! 
För jag har inte sovit gott nu i 3 nätter.. Fast på morgonen så känns allt så jobbigt och jag ha nått i halsen.. Hoppas bara inte på nån jävla förkylning nu.. För de vill ja verkligen inte de! 
Iaf idag har de vare jobb och de har vare helt okej...Åt t.o.m med lunch med världens bästa Matilda idag!!
 
Sen när ja komme hem blev de middag och lite tv-tittande! Nae ha inte så mkt att säga.. Hehe
Förutom att kroppen är seg och att de känns som att nått är på gång.. Ibland känns de som jag ha värsta påsarna under ögonen!!
Bara ja inte blir sjuk så är jag glad!
Nee nu ska ja ta och hoppa i duschen tro ja!!
Ha en bra kväll!!
 
 
 
 
 
//Blaaha
 

21 Augusti

Hejsan!! 
 
 
Sitter nu här för att jag får då inte hjälpa till i köket.. Men gissa på att de är jag som åker dit för att diska.. Inatt så ha jag då inte kunat att sova.. Så idag på jobbet har vare lite sådär.. Har varit trött, men de dagen gick iaf fort! 
Imorrn blir de oxå jobb.. Hoppas att jag är piggare då.. 
Ikväll ska ja bara ta de lugnt, lägga mig tidigt tro jag.. Men de blir duschen innan! Jaa va mer ska ja säga? 
Joo jag längtar tills på lördag, då kommer Julia hem! Har faktiskt längtat efter henne!! Ska va roligt att få se hur berun hon har blivit och hur roligit hon har haft de!!
Nee nu är maten klar!! 
Ha en mysig kväll!! 
 
 
 
 
//Blaaha

20 Augusti

Hejsan!
 
 
Har just sett nå tv.. Tänkte slänga in ett inlägg.. 
Helgen har vait den bästa på länge!! Guud va roligt jag hade de!! Att man fick vara med sina bästa brudar!! 
Guud de vart jätte mkt skratt och de är så positivt!! Senare på kvällen blev de ju medan och de va oxå jätte trevligt!! Sen så kommer ju Andreas, de va ju hur roligt som helst!! Att han komme om och sa hej, va ute med oss en stund! 
Sen när ja skulle gå hem och hade kommit hem, så kände jag att jag mådde verkligen inge bra alls.. Pratade med Andreas i telefonen.. Minns inte vad jag sa.. Men tydligen hade jag vare som en 10-åring.. Haha
Jaja dagen efter mådde jag verkligen inte bra alls.. Vart typ aldrig en människa typ, men de är väl så de ska vara? Man får skylla sig själv? Iaf så vart jag en männsika på kvällen, efter att ha fått röra lite på mig.. Först hade jag tänkt att bara ligga i sängen.. Men så blev de inte.. 
På kvällen blev de att mysa ner oss i sängen till en film, somnade som vanligt.. Sovde jätte bra inatt.. Sen idag så har man jobbat och de gick super fint!! Imorrn blir de oxå jobb.. Känns som detta kommer att bli en bra vecka! 
Nee tänkte slänga in nå bilder som jag tog i helgen!! 
Ha en fortsätt mysig kväll!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Blaaha

17 Augusti

Hejsan! 
 
 
Satt nyss och funderade om jag hade bloggat nått idag, men de hade ja ju inte.. Så nu slänger ja in ett inlägg innan sängen.. Imorrn händer de grejor.. Längtar tills tusen!! 
Först ska stiga upp göra mej lite iordningen.. Sätta mig på cykeln till Anna.. Fara ut med deras flotte och sola lite.. chilla lite, ja va mer ska jag säga? Hehe 
Men de kommer att bli hur bra som helst! Sen på kvällen blir de utgång med mina fina vänner!! 
Idag har de verkligen inte hänt så mkt, har vare en lugn dag.. Lunne for till Bastu.. Fast han kanske far hem imorrn, han visste inte.. Får väl se om han dyker upp imorrn.. Man vet aldrig om han.. Haha
Nee nu ska ja ta och krypa i säng, ska nog slå igång en film! 
Sov gott! 
 
 
 
 
//Blaaha

16 Augusti

Hejsan!! 
 
 
Nu har jag min kropp blivit trött, har vare ute och gått med Elina.. De kändes verkligen bra att vara ute och gå, sen så var de ju bra väder med! Ikväll kommer jag nog att sova gott!! Tro oxå att de kommer att kännas i benen med imorrn.. Imorrn vet ja inte vad som händer, vi får se vad dagen har att erbjuda! Jobbade idag, de gick super bra..
Så nu ska jag iaf hoppa i duschen äta nått och se på nån fin film kände ja för.. Känner att mian ögon håller typ på att åka ihop nu.. Nee så då kanske de menas med att jag ska hoppa i duschen!! 
Men ha en fortsätt mysig kväll!! 
 
 
 
 
 
//Blaaha

15 Augusti

Hejsan! 
 
 
Nu har jag legat i sängen och sett på film.. Och nu sitter jag här och tänker.. Känner att jag måste få skriva av mig lite! 
 
De är såhär att min bästa vän, hon är en stark person! På nått sätt har jag alltid varit avis på henne.. Kan bero mycket på att min underbara vän.. Hon är en mycket stark och rak person! Faktiskt så känner jag ingen som har den energin som min vän har! Hon har vare med om en massa grejor, förstår inte vars hennes styrka eller energi kommer ifrån? De är som att hon har nån magisk knep för att få de! Jag menar hon stöttar en när man mår skit eller om man bara är ledsen! Jag tycker att hon är en fantastisk människa! Tänk om alla hade en sån underbar person.. Fast när man har nån som är nära en, så tycker man ju att den personen är helt underbar. Helat klart den bästa! Men en vän för mig, är att den personen gillar mig för den jag är och inte att jag är nån annan..
Man kan inte vara nån annan.. Och som jag ser vänner är att, man verkligen ställer upp för en och man finns där när man behöver en.. Jag kan känna att, om jag är ledsen.. De känns så bra att bara ha nån nära.. Nån som bara sitter breve mig.. För då känns de som att, dom som sitter med mig.. Vet att jag är ledsen.. Och de är då jag vill bara ha den styrkan som sprids i kroppen och veta att man bara kan kasta all skit åt sidan.. Kliva ett steg upp och känna att man är en stark person och fortsätt att leva! Fast de finns ju såna saker som som gör ont i hjärtat och sitter kvar.. De är då man inte ska ge upp! De är bara att kämpa tills man når toppen! Som sagt man ska aldrig ge upp.. För om man ger upp vinner de svaga över en.. Men så länge man är star och stå rak.. Vinner man över de! 
Och de veta jag att denna person är stark och rak.. Som jag inte tycker ska ge upp! För att ha ett stark hjärta är oxå nått jag verkligen vill ha... Fast jag försöker inbilla mig att jag har de.. Fast till slut så orka jag inte längre och de är då allt svaga kryper en upp efter ryggraden.. De är så jag känner när jag blir ledsen, att de svaga kommer upp efter ryggraden.. Fast ibland kan de vara skönt att bara få släppa ut allt.. De blir som ett lättare trygg i hjärtat! Jag vet inte hur ni känner de? Detta är något jag känner iaf.. 
Som sagt min underbar vän har varit med om mycket.... Tycker att hon förtjänar en stor stjärna på himeln! Jag vet redan att hon har ett hjärta av guld! 
Ibland för jag känslan, ställer jag upp riktigt för mina vänner.. Känner dom att dom verkligen vet att jag finns eller är de så att man finns bara ibland? Eller tycker dom att man ska ställa upp mer eller? 
Jag tycker verkligen om mina vänner och jag hoppas att dom verkligen vet om de! Jag vet inte vars jag hade stått om jag inte hade haft dom!? Guud nu känns de lite bättre, tankarna snurrar inte lika mycket.. 
Men de känns som jag ha fått skrivit av mig nu och ni tänker säker att jag ha skrivit mycket om va jag tycker, känner och allt annat övrigt.. 
Men som sagt jag älskar verkligen alla som står mig nära och känner mig typ utan till! Jag bry mig om alla mina kära! Kanske inte visa de, men då hoppas jag att ni tänker på de!! 
 
Och till min vän! 
Älskar dej till tusen och jag hoppas att du vet de! 
Jag vet att du klarar allt! Du är super woman! 
4 år med dig och det känns som en evighet..Du är min bästa vän,
och det hoppas jag att du vet! 
Du måste förstå att, du är speciell.. Du är min egna ängel,
som gud hade sänt... 
 
 
 
Låt ljuset... Lysa upp mörkret! 
 
 
 
//Blaaha
 
 
 
 
 

15 Augusti

Hejsan! 
 
 
Håller just nu på att diska, men tar en paus.. 
Jaa idag har de väl inte hänt så mkt, de ringde om jobb.. Så de blev jobb imorrn! Känns skönt de! 
Annars ha vi inte gjort så mkt, har vare och köpt en present till Lunnes mamma! Sen länma nå papper, skickat nå pappar och jaa.. 
Jag håller tummarna för en sak!! Ska be till gud ikväll!! Fatta ni om detta händer!! Då kommer jag att gå ut på balkongen och skrika!! Då kan ni fatta att jag är super glad!!! Men nu ska ja inte tänka så mkt på de.. För om jag ha så stora förväntningar.. Så kommer säkert inte att hända!! Och då kommer jag att vara ledsen!! 
Nee nu snack om detta nu.. 
Ska vika ihop all tvätt oxå.. SUCK! 
Nee nu ska ja ta och förtsätta att diska!! 
Ha en mysig kväll! 
 
 
 
 
 
//Blaaha

14 Augusti

Hejsan! 
 
 
Idag har man jobbat och de gick super bra.. Har som mest varit ute idag.. För de ha verkligen varit toppen väder! 
Imorrn händer de nog inte så mkt, ska nog bara ta de lungt.. Ska nog städa lite tro jag.. 
Igår som sagt va jag om hos syrran, myste lite med Amanda.. Fick nå super bra bilder på henne, tänkte slänga in så ni får se.. 
efter jag hade jobbat idag blev de middag hos Ulrika (Lunnes mamma) för hon fyll år idag.. Va dit och grattade henne, men hon ska få våran present senare.. För Lunne ville vara med! 
Sen så har jag och Lunne 9 månader.. Känns som de har gått år.. Och kan säga att jag är så otroligt lycklig med han och känner verkligen att jag trivs med han.. Mitt hjärta slår verkligen för honom! 
För när vi ha vare ifrån varann en helg, ni fårstår inte hur mkt de pirrar i mig.. När jag får träffa han och när han kommer och krama om en! De är så underbarat!! Nu kom leendet på mina läppar! Då kan ni kanske tänka er, att jag verkligen älskar han! 
Nee tänkte lägga mig i sängen och slå igång en film.. Har så mkt med mensvärk..Känner att de skulle va skönt att få lägga sig.. 
Men ha en fortsätt trevlig kväll!! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Blaaha

13 Augusti

Hejsan!! 
 
 
Jaa jag skrev inge inlägg i helgen.. Har ju som sagt vare i Piteå och de va jätte roligt!! Måste göras om!! 
Jag åkte ju dit i fredags och for hem i söndags.. (igår) 
Fredan när jag komme dit, hämtade Paula och hennes mamma mig.. Paula skulle övningsköra och de gick ju super bra!! 
När vi komme fram, gick jag och Paula upp till hennes rum och jag märkte typ att allt var från IKEA.. Haha
Men de va fint iaf! Vi låg och pratade sen blev de middag.. Och de va jätte gott!! Efter maten och fikat, så skulle vi se film.. Men ingen av filmerna funkade så vi gick och la oss istället.. Fast vi låg ju och pratade en stund.. 
Lördagen vaknade upp åt frukost med alla i familjen, riktigt mysigt.. Sen var de bara att göra sig iordning för vi skulle på stan och Nolia mässan.. Han tyvärr inte shoppa nå, men innan jag åkte hem i söndags fick jag med mig ett par röda byxor! (Glad gubbe) 
Efter vi hade vare på Nolia och stan, blev de att fara och träffa Paulas häst.. Gud va fin han var.. Fick hålla han själv, medans Paula skulle hämta nå till han.. Va faktiskt rädd att han skulle typ börja springa iväg! Haha
Men de gick super fint! 
Sen när vi komme hem från hästen, blev de att göra mat.. De blev som sagt grillat! 
Efter grillat såg vi film, fast vi såg den aldrig klart.. För vi började fula oss.. Haha 
Jaa va mer ska ja säga.. Förutom att jag har verkligen haft de super roligt!! Haha 
Imorrn är de jobb som gäller! Så jaa.. De blir nog en lugn kväll.. För i veckan jobbar Lunne efter middag, känns skönt att få vara med han på dagen! 
Nee nu tänkte ja slänga in nå bilder.. Ha en trevlig kväll!! 
 
 
 
 
 
Ingen bra idé att he tuggummi i sängen Paula?! Haha 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Blaaha
 

10 Augusti

Hejsan!! 
 
 
Har just stigit upp som, har hunnit suttit här ett tag.. 
Igår så jobbade man och de gick super fint!! hande ju inte så många barn, men kan säga att de är lugnt när de inte är så många barn... 
Men iaf idag blir de att packa väskan, blir att fara till Piteå!! Känns super kul och skönt!! Får ju umgås med min älskade lillasyster!! 
Kanske slänger in ett inlägg, när jag är där.. Men jag vet inte? 
Men kommer nog att ta bilder, så de kommer nog in efter helgen i så fall! (glad gubbe) 
Men idag blir de att följa med Leena hem och äta lunch där, kankse är social en stund med! Sen måste jag hem och göra mig iordning... 
Jaa de känns ju lite sur att jag inte hinner träffa Lunne nått innan jag far.. Men äääh nu ska ja ha roligt och inte sitta och tänka på han.. (Nu låter som jag är dum mot han) De är så att vi sitter inte ihop och som vi säger till varann, de är skönt att får vara ifrån varann med.. Fast egentligen tycker jag ju om att vara med han.. Hihi 
Jaja.. Nee nu ska ja ta och klä mig klart.. Ha pyjamasen på mig.. Hehe 
Men ha en toppen dag och en toppen helg!! 
 
 
 
 
 
 
 
//Blaaha

8 Augusti

Hejsan!! 
 
 
Har just diskat, känns som att jag diskar hela tiden... Är less!! 
Men Lunne ska då få vika kläder och de ikväll, för nu ha jag lagat mat och diskat.. För han sa att han skulle göra de igår, men int gjorde han de int... Nee han låg och sov så gott på soffan!! 
Nee nu låter ja ju arg mot honom.. Men kan ju som inte vara de heller, han jobbar ju nu på dagarna.. Få in lite pengar så jag kan shoppa senare för (flört gubbe) Haha 
Nee jag skojas bara med er! 
Men imorrn blir de jobb och på fredag blir de Piteå!! Ska fara till Paula i helgen och säkert göra nå bus!! Haha 
Kommer hem sedan på söndag och då ska ja bara ta de lungt och inte göra nått! Hehe 
kan säga att jag är lite piss off, att jag inte har fått mina pengar än!! Men jag hoppas att jag ska få dom snart!! Behöver pengar!!! 
Nee nu ska ja ta och göra maten klar och sen jaa bara vänta på att Lunne kommer hem!! 
Men ha en bra dag/kväll!! 
 
 
 
 
 
 
//Blaaha

7 Augusti

Hejsan! 
 
 
Sitter nu ner efter ha sprunigt och kollat om tvätten är klar..Idag har en inte hänt så mkt, har vare en stund med Hampus.. Han vill ju så klart förlja med sin favvo moster hem.. När han var här så såg han ju att barnen på fritids var  ute, vi ju ut och han fick leka med dom en stund.. När dom gick in gick vi ju oxå in.. Började med maten och de blev kycklinggratäng.. Hampe satt i soffan och skrek: 
- När är maten klar? 
Jag små skrattade för mig själv och svarade:
- Men Hampe du ska ju äta med mamma.. 
Då vart de tyst och efter en liten stund skrek han igen: 
- Jag vill ha kyckling!
så han fick smaka en liten bit kyckling.. Nu när Lunne komme hem, så åt vi och nu ligger han på soffan och försöker att hålla ögonen öppna! Tro inte att de går lika bra som han säger att de gör.. 
Nu ikväll blir de att tvätta en massa saker och Lunne ska diska... 
Nae nu hade ja inte så mkt mer att säga? 
Så då får de ta slut här.. Men ha en fortsätt trevlig dag/kväll! 
 
 
 
 
 
 
//Blaaha

6 Augusti

Hejsan!! 
 
 
Nu var de ju ett tag sen, men de är såhär att de har ju vare beach i helgen.. Har som aldrig orkat att sitta här och blogga då.. Men nu är de över och detta var typ första gången som på länge jag har haft de så roligt!! Men iaf så tog jag inga bilder, tog en bild på mig.. Tänkte visa hur jag hade gjort med håret, har ju lekt lite med de.. Men aldrig visa de för nån.. Så tänkte slänga upp en bild.. 
igår som sagt va ju seg som jag vet inte vad.. Jag och Lunne komme hem typ där vid halv 2.. Men vi somnade där vid 5.. Vi satt och snackade om allt möjligt.. Så igår som sagt, man kände sig som en människa där vid 7 på kvällen.. Haha 
Men de blev iaf mys till solsidan igår! Gud vilken grym serie!! Haha 
Men annars ha de inte hänt så mkt i helgen.. Ha de verkligen jätte trevlig och roligt! 
Men nu hade jag iaf tänk höja volymen och börja städa hela läggan, så de är fint när Lunne kommer hem! 
Han har ju börjat att jobba nu! Så nu ska han ju ha mat vare dag när han kommer hem.. Kommer nog att känna mig som en riktig hemma fru? Haha 
Nee måste börja städa nu.. Kommer nog inte att slänga in nå inlägg ikväll! 
Så ni får ha en toppen dag/kväll!! 
 
 
 
 
 
//Blaaha

2 Augusti

Hejsan!! 
 
 
Har nu snart kolla allt på datorn, som jag bruka kolla.. Idag blev de iaf jobb och ska jobba imorrn med.. För dom behövde hjälp, men har iaf sovmorgon! Kommer att bli så bra! 
Just nu känenr jag mig trött och känns typ fortfarande att jag är typ och jobba än.. Haha 
Men annars dagen har vare super bra, den har flytit på så bra! Så ikväll ska jag nog lägga mig lite tidigare plus jag hoppas att min pojkvän är snäll inatt!! För inatt va han då inte de!! 
Jaja nog snack om jobb och sånt, lägntar till i helgen!! Taggar verkligen!! Haha
Men en sak sugen lite, att min underbara sötnosar inte ska vara med.. Men de kan man inte hjälpa, men de hade vare jätte roligt om dom hade vare med!!
Nee förlåt om jag blir så tråkig just nu, jag orka inte sitta här längre! Är sugen på att mysa ner mig vid Lunne som ligger i soffan!!
Men ha en mysig kväll alla!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Blaaha
 
 

1 Augusti

Hejsan! 
 
 
Sitter nu här efter att ha renbäddat i sängen, nu kan jag säga att vi har fått dit sängbenen! Sängen står upp, du kan ju alla sluta kommentera att sängen inte längre är på golvet! Haha
Idag har de inte hänt så mkt, har färgat håret och klippt mig och de är tack vare Elina! Vart jätte nöjd, kommer att vara en rikitgt snygging i helgen! Haha 
Iaf kommer nog att bli en tidig kväll, ska upp och jobba imorrn! Jobbar mellan 9- 17.30.. Känns som att de kommer att bli en lång dag imorrn, men jag är glad över att jag har en liten sovmorgon! 
Nee oj får inte glömma att jag ha tvätt i källarn, måste ta de! 
Så måste gå nu, sen ska ju Lunne sitta här och nörda sig en stund.. 
Men ha de så bra! 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Blaaha

RSS 2.0