30 September

Hejsan

Jaa idag så har man varit ledig, beövde inte jobba. Fför dom skulle ha så lite barn att dom inte behövde nå hjälp. Men islet för att legat hemma har jag vare med Anna och sedan trräffadevi på Elin. Vi gick och tog ss en pizza på fressas, efter de så for jag hem. Har nu städat undan i mitt rum så nu ser de iaf ut som ett rum. Sen har jag oxå diskat och dammsugat.
Nae vill jag bara att klockan ska bli tre så jag kan få vara med Lunne. De  blir att fara en sväng till örträsk ikväll och käka tacos. Egentligen så tycker jag inte om de så mkt, men nu va jag sugen på de.
Jaa glömde säga de att jag har ju startat en tvätt oxå, fast de va ju inte så intressant att veta..
Nee nu ska ja ta och plocka bort disken och sen tro jag slå igång ett avsnitt av one tree hill!
Ni ska ha en underbar helg! 



~Du gör mig lycklig~

//Blaaha

27 September

Hejsan!

Kan säga att jag vill bara gråta just nu.. Min mage är inte på min sida och de känns bara så tomt just nu. Men jag tro att de kommer att bli bättre om några dagar.
Men iaf så rullar livet på och jag fösker jobba för fulla muggar och sånt. Jag vet inte varför jag  har ont i magen heller.. kännerr mig intete äns ernåt såno  ala tro att ag har. Men jaja skit samma.
I helgen blir det nog enn mysig helg. Ska vara med Lunne och vi ska väl hitta på nått roligt att göra.
Just nu så sitter jag här och väntar på att pappa ska ringa.
Sen blir de ett avsnitt av One tree hill och sen sängen!
Men nu ska ja göra nå nytta och gå ut och röka..
Ha de så bra!



//Blaaha

25 September

Hejsan!

Jaa va ska man säga? Va bakis igår och trött.. Min mage va då inte på min sida iaf.
Men hade verkligen en trevlig helg och rolig!
Tänkte lägga in nå bilder sen i fredags!
Ikväll blir det iaf film tittande orka inte göra så mkt. Ska iaf försöka städa mitt rum oxå.
Men nu ska jag iaf bara ta de lugnt.
Nu får ni ha de så bra! Så hörs vi senare!
















Så de va några bilder orkar inte lägga upp nå mera..
//blaaha



24 September

Hejsan

Jaa jag kan ju börja med att säga att jag hade de trevligt igår!
Men idag så har jag en klump i magen och mår lite halv dåligt över en sak.
Men jag hoppas då att de blir bättre!
Men som de känns just nu, vet jag inte vars detta leder..
Nu iaf ska ja slå igång ett one tree hill avsnitt så jag få annat att tänka på.
Ha de bra!

//Blaaha

23 September

Hejsan!

Just nu sitter jag här hemma och väntar på att få fara och jobba. Efter jobbet blir de att skynda sig hem för göra klart allt inför elins överraskning!
Så ikväll blir de roliga saker!
Kan säga att igår hade jag en underbar kväll, de blev middag med Elins familj. Va verkligen trevligt.
Men nu ska jag göra mig klar för att fara och jobba.
Jag hoppas att alla har en trevlig kväll och en underbar helg!
För de ska jag då ha!!!!!!



//Blahaa

22 September

Hejsan!

Jaa idag så har man jobbat som vanligt, jobbar även imorrn med. Fast imorrn så börjar jag halv tolv, en liten sovmorgon får man sig ju och de gillas!
Tänkte bara säga att jag taggar till imorrn och att min underbara vän Elin som fyllde år igår!!!!! GRATTIS HJÄRTAT!
Imorrn blir de jobb och sedan hem och ha de roligt!!! (haha)
Nee men nu iaf så ropar sängen och de blir att sova nu.
Skriver senare, ha en underbar helg!



JAG ÄLSKAR DIG!!

//blaaha

21 September

Hejsan!

Jaa igår så var jag med Anna och vi gick från Finnäs, de va inte alls jobbigt. Men de blev typ jobbigt när vi nästan var hemma. Efter vi hade kommit hem så komme Lunne och såg en film med oss. Sedan blev de sängen!
Kan säga att jag sovde jätte bra inatt. Sen idag så ringde dom om jobb, de blir att jobba idag, imorrn och på fredag. Imorrn så fyller min lilla sötsak år!
Kommer att bli en rolig helg och Elin kommer nog att minnas den!
Jaja nu ska jag ta och fara på ICA och hämta ett par skor.
Ha de så bra!



//Blaaha

20 September

Hejsan!

Jaa jag kan ju börja med att vi har ju inget internet hemma, så jag har ju inte kunnat skrivit nått här. De har inte hänte så mkt, jag har jobbat och sånt. Sen så har jag ju vare med mina underbara vänner som lyser upp mina dagar. Fast egentligen är de en person som får mig att vara glad hela tiden!
Och de får han ett plus för!
Men iaf i veckan blir de hårt arbete, för jag ska hinna göra Elins födelsedags grejs klart innan på fredag. Men de kommer jag nog att bli.
Jag har ju mina vänner som hjälper mig.
Jaa just nu sitter jag på skolan och har faktiskt jobbat med matten, ska snart fara på möte på arbetsförmedlingen. Efter de blir de att träffa Tina. Men nu orka ja inte skriva mer, fast jag skulle kunna skriva mkt mkt mera.
Så ni får ha de så bra!



//Blaaha

14 September

Hejsan!

Sitter just nu på skolan har läst lite matte nu på morgonen och nu håller jag på med Elins födelsedag grejs. Kan säga att de är verkligen inte så lätt som jag trodde de skulle vara. Men jag kommer ju att få hjälp iaf och de är ju tur de. Annars hade de tagit ett bra tag innan jag blev klar me detta. Men iaf så gör jag mitt bästa!
Nu ska jag inte sitta här och skirva, nu ska jag göra detta och jaa!
Men har de så bra så får vi höras senare!!



//blaaha


13 September

Hejsan!

Jaa kan ju börja säga att mitt liv börja bli ljusare, igår så jobbade jag och idag har jag oxå fått.. Fick faktiskt öppna idag så just nu är jag faktiskt lite trött och hungrig. Men ska väl snart göra mej nått att äta. Elin är då inte hemma och jag har faktiskt städa köket. Men nu ska ja inte sitte här längre och ska göra annat, får ju besök!
Ha de så bra!!




//blaaha

10 September

Hejsan!

Jaa va ska man säga, kan ju börja med att jag är lycklig! Men idag så är verkligen min mage inte med mig. Igår så var vi och hämtade hem Annas lilla söta sak. Hur söt som helst och nu vart jag ju sugen på att skaffa mig en liten söt sak! Men har just nu inte råd. Men så fort jag har råd så blir de att köpa en hund! Jaa från ena saken till en annan, ikväll blir de att fara hem till örträsk och äta grillat och Anna ska med och äta. Sen får vi se hur kvällen slutar!
Som de känns nu så blir de en tidig kväll är trött sen bil resan igår. Jaja nu ska ja gå och göra nått annat. Ha de så bra!




//blaaha

8 September



Jag älskar er brudar!
<3

//Blaaha

6 September

Hejsan!

Nu var de ett tag sen jag skrev, men iaf så nu dom här senaste dagarna så har jag jobbat och har som inte hunnit skrivivt nått.. Jag är nu i bastu och jobbar, de går skit bra. Fast de är små jobbigt att gå upp på morgonen men de är ju nått man måste lära sig.
Jaa va mer ska jag säga, jag är glad över mitt liv och de är bara två saker som fattas i mitt liv nu. Och efter dom två sakerna så lever jag livet, behöver inte äns bry mig sen om mitt liv! (haha)
Nee men nu ska jag iaf ta ut pixi och kanske gå till pappa, får se om jag orkar! Eller om jag ska stanna här och mysa lite? (hehe)
Nee men nu ska jag röra på fläsket.
Ha de bra!




//Blaaha

1 September

Hejsan!

Jaa idag har man vare och sökt jobb och alla verka så positiva och sånt, så jag hoppas till gudars att folk börja ringa!
Men iaf imorrn så kommer pappa hem, ska väl träffa han och sen blir de midda hos Mathilda. Sen blir de hem och göra sig snygg, för de blir nog nån pilsner eller två.. (haha)
Men jaa känner mig lycklig iaf och de är jag nöjd över!
Nee nu blir de sängen iaf, ska även träffa Tina imorrn.. Så jag måste vara pigg så jag inte ser ut som en jag vet inte vad.. Typ hej kom och hjälp mig? (hahah)
Jaja sov gott alla mina söta änglar!




Jag älskar dig!

//Blaaha

RSS 2.0