29 April

Hejsan!
 
 
Idag har de vare en bra dag, fast jag varit trött.. Har inte alls sovit bra inatt.. Drömt konstiga drömmar och vaknat över va klockan kan ha varit, vill inte missa när larmet ringer.. Imorse blev de då 10 extra minuter, innan jag steg upp..
Klädde på mig for sedan och jobbade, for hem en snabbis på lunchen och sedan tillbaka igen..
Innan 2:orna fick sluta, fick dom rita i ritboken och lyssna på lite musik.. Men som sagt de blev typ ingen musik för jag är inte teknisk av mig.. Haha
Barna sa typ hur ja skulle göra, men fatta typ ändå inte.. Haha
Men jag fick till de på slutet, men då va de typ 5 min kavr innan dom skulle sluta..
Komme hem, gjorde inte ett skit.. La mig på soffan och sen dess ha ja legat här..
Och de kommer jag att fortsätta med!
Helgen har varit hur roligt som helst, hade jätte trevligt och roligt! Dagen efter va typ roligare.. Satt och skratta åt allt! Haha
Saker man hade gjort och saker som man hade sagt.. Haha
Jaja tro ja ska ta en dusch iaf innan de blir sängen och hoppas att sömnen blir bättre inatt!
Sov så gott!!
 
 
 
 
//Blaaha
 
 
 

26 April

Hejsan!
 
 
Har börjat om att se SOA, tycker att serien är bra! Tänkte snabbt berätta att nu i två dagar har vi vare i Julias lägenhet och fixa och dona på.. Sen har jag fått typ ögoninflammation, men hoppas de går över fort.. Har aldrig haft de förr och när jag vaknade av att de rann ur ögat och hur ögat såg ut.. Gud blev de ledsen och tänkte nej, varför ska detta hända mig nu?! Men som tur är så har jag fått nå ögon salva som jag ska ta.. Hoppas de verkligen hjälper!
Nee nu ska ja ta och hoppa i duschen och sedan möta upp min super fina Anna!
Så ha de bra!
 
 
 
 
//Blaaha

24 April

Hejsan!
 
 
Har just diskat bort och har som just kommit hem.. Har jobbat en kort dag idag..
Vaknade imorrse av att ögat va äckligt, men sen när jag hade börjat vakna till och så.. Blev de bättre, känns bättre nu iaf.. Trodde jag skulle åka på ögoninflammation, vill verkligen inte ha de!
Igår hann Anna färga håret på mig, kanske vi ska locka de imorrn.. Få se om vi ha tid med de..
Sen pratade även ja och Anna ihop oss, vi kommer att åka till pappa i Juli månad.. Längtar redan! Gå på Liseberg och shoppa och såna saker! Kommer att bli grymt!
Sen vart jag förvånad över att de inte va så dyrt att boka retur och retur..
Nee kan ja inte sitta här längre, ska ta och städa bort lite kläder.. Men innan jag går, såg att jag hade fått en kommentar..
Anonym               
                                                                      

            Lägg ut bilder på tatueringarna?

 

Såhär se mina tatueringar ut..

 

 
Min första.. Och min andra..
 
 
 
 
 
 
//Blaaha

23 April

Hejsan!
 
 
Sitter och kollar runt på nätet, har kollat lite om nya kläder och lite olika frisyrer och tatueringar..
Men jag vet redan va jag ska göra nu, så ska ju bara boka en tid.. De blir en text på revbenet.
Känner att jag skulle vilja redan ha gjort den.. Kommer säkert göra skit ont.. Jag ha ju redan två sen tidigare, men de som gjorde ont.. De var den första jag gjorde på halsen/nacken.. Guud trodde ja skulle avlida.. Haha nee men de va då inte skönt iaf.. Men den jag gjorde på handleden gjorde ju inte så ont.. Men de kommer säkert att gå skit fint, känner att jag kommer att bli nöjd plus denna tatuering känns som mig.. Men ska fixa till nå saker på den iaf, så de bli bra.. Nee nu ska ja ta och skriva en handlalista så vi får i oss nå mat..
Ha de fortsätt bra dag!
 
 
 
 
Ingen av dom här ska ja göra..
 
 
//Blaaha

22 April

Hejsan!
 
 
Har just kollat om man kan se nån bra film, har hittat många som ja vill se.. Men dom ha typ inte kommit ut än, så kan ju inte se dom nu iaf..
Idag har de blivit jobb, jobbade mellan halv 8 till kl 4.. Tycker att förmiddan går mycket fortare än eftermiddan..
Men ha vare en bra dag idag, ha pysslat och såna saker..
Komme hem, åt tacos och såg en film.. Sen såg vi en till film plus glass till de..
Jag vet inte om ni har smakat glass en som heter godis? Iaf den är hur god som helst! Om ni inte har smakat den tycker ja att ni ska ta och testa den! (Glad gubbe)
Nee en film till sen sova.. Och se va morgondagen har att erbjuda? (Glad gubbe)
Sov gott!
 
 
 
 
 
//Blaaha

21 April

Hejsan!
 
 
Sitter just nu och glor på Beck tillsammans med Julia, igår hade vi (jag, Anna, Jenny, Julia och Linnea) lite tjejmys här hemma hos mej.. Men lite middag plus en film på kvällen.. Somnade typ där vid 12 - halv 1.. Hade de jätte trevligt, hann t.o.m möblerat om..
I fredags for ja och va med Leena och Hampus på dagen, men de slutade med att jag åt middag där.. Sen på kvällen var ja med Anna, satt här hemma hos mig dunkade lite musik och pratade på..
Nee Julia sitter och tjatar på mat, kanske ska kolla om man kan göra nå gryta av all mat vi har?!
Ha en mysig söndag!
 
 
 
 
 
//Blaaha

16 April

Hejsan!
 
 
Såg nu att jag hade fått en kommentar..
A.               
                                                                     

            Oj, allt jag läste var "jag vill, jag tycker, jag vet redan hur jag vill ha det". Trodde ni var två som bodde i lägenheten? Kul att behöva bo med någon som dej.

 

Kan ge dej ett svar på detta.. Jaa men de här såhär: Att självklart pratar ja ju med Lunne om hur ja vill ha de, men de ja får svar från han är okej.. Han bry sig typ inte hur de ser hur här, han tycker att vi ha de fint nog.. Men jag kanske ha andra drömmar än han har.. Eftersom han bry sig ju "lika" mycket som ja, hur jag vill ha saker och ting. Självklart kan ju han komma med förslag.. Men de jag ha sagt till han nu är hur jag vill ha de så tycker han att de låter bra.. De han har kommit med är att han vill ha en ny säng, självklart håller ja ju med han.. Ja mena om vi håller med om saker och ting är de väl bra? Plus de ja skirver här och de ni läser, de kankse inte alls bli så till slut.. Sen de ja skriver de är ju nått jag vill ha och hur jag vill att de ska se ut? Jaja men nog om detta..

Hoppas att du förstår nu att jag pratar med Lunne hur ja skulle vilja göra och han förstår!

Sov gott!!

 

//Blaaha

 


16 April

Hejsan!
 
 
Sitter och lyssna på musik och kolla runt på nätet om saker till de nya sovrummet som kommer att bli hur bra som helst! Men de ja sitter och funderar över om va ja ska ha för sängbord..
Kan iaf utesluta denna som sängbord..
 
 
För dom ha ja nu och är typ less dom.. Fast ja kommer ju inte ha sängborde svarta eftersom sovrummet kommer att bli vitt!
Men mina tanke va att ha en sån här på var sin sida.. Fast i vit då!
 
Men nu såg ja en annan grej ja skulle vilja ha.. Och tycker att den va fin!
 
 
Men stegen ha ja fortfarande som en tanke, men självklart tycker ja om den här med! Står nog mellan stegen och denna.. Ni tänker säker? Om man ha en stege, kanske man ska fylla ut den med saker.. Kan säga att de ha ja redan tänkt på, eftersom ja vet "lite hur ja ska ha sovrummet".. Men de kan ändras..
Ska kanske fara till stan nån dag och då ska ja kolla på tapeter, fast ja ha redan kollat på dom.. Men ska kolla mera och hur mycket ja behöver och såna saker..
Känns som jag vill börja redan nu! Sen ska vi ju kolla om en säng också, men jag ha sagt de att jag vill göra om sovrummet innan de kommer en säng.. Så vi ha gjort klart de!
Oj va klockan springer iväg! Måste hinna göra en massa innan de blir jobb!
Ha en bra dag!
 
 
 
 
//Blaaha

14 April

Hejsan!
 
 
Ska snart hoppa i duschen, för sedan sova. Upp imorrn för arbet och sedan ladda upp för resten av veckan.
Men lite kort om i helgen, helt perfekt!
Fredan mys med en massa, lördag grilat och hockey plus en promenad. Söndag sovmorgon, promenad och grillat plus hockey på de med! Sen avsluta söndag-kvällen med en promenda med min fina! Helt underbar helg!
Hoppas att veckan går fort, tycker egentligen att helgen gick för fort.. Så då hoppas man bara att veckan gå lika fort.. Hehe
Nee nu måste ja duscha så ja hinner få nå sömn!
Sov så gott!
 
 
 
 
 
 
//Blaaha

13 April

Hejsan!
 
 
Har just duschat och klätt på mig, väntar på att Paula ska höra av sig så vi kan gå och köpa en liten present åt Amanda som fyller 1 år idag! (Grattis på dej sötnos!) Vi for om där igår, ojoj stor tjejen ha ju börjat gå nu!
Hon är jätte duktig!
Idag vet ja inte riktigt va som händer, ska till Leena vet ja och vara där tills dom far till stan.. Hem till oss och käka grillat, Linnea och Julia kommer på middag oxå.. Ikväll blir de ju hockey, håller mina tummar att vi tar hem detta!
Jag och Linnea ska iaf prata om sovrummet, hur vi ska göra och sånt.. För de är såhär att Linnea ska tapetsera om i vårat sovrum, hon är sjukt duktig på de! (Glad gubbe)
Nee nu ska ja ta och plocka bort lite är innan Paula kommer..
Men ha en super bra lördag!
 
 
 
 
 
 
Tiden går fort!
 
//Blaaha

12 April

Hejsan!
 
 
Sitter och ladda upp för lite jobb, sedan ska jag och Lunne till stan. För Paula ska komma hit och vara här i helgen..
Igår blev de jobb och efter jobbet blev de att vara med Annna, igår tog vi oss en promenad.. Känns så skönt att vara ut och gå på kvällen, för när man kommer hem och lägger sig i sängen.. De är så skönt, sover mycket bättre typ..
Ha börjat fundera på att vara ute och gå varje kväll, Anna gav mig ett tips på en app.. Visar hur långt man ha gått och såna saker.. Så när jag ska börja gå på kvällarna ska ja starta den och se hur långt ja ha gått och hur länge de ha tagit..
Nee nu ska ja ta och börja göra mig klar innan de blir jobb...
Men ha en bra fredagkväll!!
 
 
 
 
 
//Blaaha

10 April

Hejsan!
 
 
Idag blev de jobb, gick super fint.. Sen när ja slutade, ringde Stig och frågade vars vi var.. (glömde bort att vi vart bjudna på middag) Berätta att ja just hade slutat att jobba och var på väg hem.. Men de blev så att vi inte for till Örträsk, för hade en massa tvätt som skulle tvättas och kände att orken va inte med.. Slängde in en tvätt och sedan for ja till Anna, där de blev en sväng på cafét.. Efter fiket tog vi oss en promenad, guud va ja känner mig duktig! Ha börjat vara ute och gå jätte mycket! Roligaste är ju att gå med nån, för då har man ju nån att prata med.. Nu sitter ja drömer mig bort, tänk om ja hade haft en hund?! Hade ju vare ute med den hela tiden, lagt min energi på honom/henne! 
Jaa får se om de blir nån hund framöver? Hehe
Nee men åter igen till sovrummet, drömde om de inatt..Säger de bara, gud va underbart fint de kommer att bli! Försöker tänka ut nå smart man kan göra med Lunnes dator? Hmm?
Kan man inte bara slänga ut den? Moaha
Nee men tänkte slänga in nå fina/häftiga sovrum..
Så nu ska ja ta och duscha sedan krypa ner i sängs..
Sov gott!
 
 
 
 
 
 
 
 
//Blaaha

9 April

Hejsan!
 
 
Idag har man inte gjort så mycket, har vare med Hampus och ätit middag hos mormor..
Sen bara varit lugnt, imorrn händer de saker.. Eller ska iaf göra nå, har då tvätten som ska tvättas och de är inte lite kläder som behövs tvätta..
Har fått tillbaka från skatten, kan säga att jag är nöjd med de jag får.. Slipper att betala tillbaka iaf..
Nee hade inte så mycket att säga, jag ha fundera på att göra om här på bloggen lite.. Men de är bara en tanke..
Men ska samla nå idéer för de..
Ha de så bra ön så länge!
 
 
 
 
 
 
//Blaaha

8 April

Hejsan!
 
 
Har just duschat, ska nu kolla runt här på nätet inann ja ska ta och göra nå nytta!
Tänkte slänga in ett inlägg igår, men for istället till Lollo.. Va där ungefär till klockan va 10, komme hem och började se en film.. Men kan säga de va jobbigt att hålla upp ögonen, somnade..
Helgen ha vareit bra, for en sväng till Arvids.. Gick på marknaden och for en sväng på dollar..
Annars ha de inte hänt så mycket mera..
Imorrn skulle vi tydligen fara till Lycksele en sväng, få se va som händer där.. Hehe
Ha pratat om att kolla om en ny säng, fast de ha vi gjort jätte lääänge nu..
Kommer att bli super bra om vi köper ny säng, för i sommar blir de att göra om sovrummet..
Längtar!
Nee nu ska ja ta och röra på mig!
Ha en underbar dag!
 
 
 
 
 
 
 
 
//Blaaha

4 April

Hejsan!
 
 
Jaa jag vet inte vad som hände med de förra inlägget?! Men jaja..
Sitter här i soffan och lyssna på musik, disney såklart!
Idag har man vare en sväng till stan med Robin och Lollo, guud va dom är underbara dom dära! Haha
Nee men har haft en jätte trevlig dag, men skratt och såna saker.. Fick med mig två kuddar, som är i soffan och ska se fina ut.. Haha
Tycker dom va jätte fina och de passar..
Annars ha de inte hänt så mycket mera, ska nog bara ta de lugnt ikväll..
Nee nu ska ja testa lägga in bilderna, som inte gick att lägga in igår..
Ha en mysig torsdag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Blaaha

1 April

Hejsan! 
 
 
Har just kommit hem, har vare en stund med min fina vän Anna! Hann även träffa Julia och Jenny! 
Sen helgen ha vare super, har vare upp i fjällen! Med mamma, stig och Lunne.. 
Mycket skoter körning ha de vare och de gillas, men de som suger balle är ju att man ha gått och blivit fökyld!
Vafan ska de vara bra för? De är ju bara extremt jobbigt?!
Men skulle egentligen fara ut imorse men, mådde inte så bra.. Varken ja eller Stig..
Så de va bara att packa om sakerna och fara hem, där de blev middag och hockey hos mamma..
Tänkte slänga in nå bilder, men de kommer bli sen.. När ja ha lagt in bilderna på min dator..
Så nu hade ja tänkt lägga mig i sängen och se nå serier.. Och hoppas på en sömn!
Sov gott mina vännor!
 
 
 
 
 
 
//Blaaha
 

RSS 2.0