30 Juni

Hejsan!

Idag så har man vare och plågat kroppen mera i solen, idag så var även Tommys  med och sedan komme Isak och hans familj..
Har haft en bra dag! Känner mig fortfarande sliten efter dom här dagarna.. Och jaa till veckan blir det iaf att måla hus, blir att måla fasters hus.
Men jaa nu ska ja gå och göra nå nytta.. (haha)
Men ha det så bra!
Tommy..
Hampus, mamma och Stig..
Tuva..
Julia och jag...

// Blaha

29 Juni

Hejsan!

Idag så har man vare och plågat kroppen mera i solen.. Men idag så sa faktiskt min kropp ifrån, så då packade vi ihop våra saker och sedan for vi hem..
Men det vart nästa inga bilder idag.. För Stig visste inte hur man gjorde.. (haha)
Men iaf så vet jag inte vad jag ska göra i helgen, vissa säger att man ska på stads och sånt.. Men jag vet inte, får se vad som händer..
Men nått kul tro jag att de kommer att hända i helgen så!! (haha)
Nee nu känner jag lukten av mat! Så nu ska jag gå och äta!
Ha de så bra!
//Blaha

28 Juni

Hejsan!

Idag så vaknade man av att ha så ont i halsen igen.. Stig frågade om jag skulle med och bada på Kvammarn, så jaa varför inte. Kanske ska jobba på brännan lite.. Joo de blev ju verkligen lite, har bränt mig! Så jag ha ont på vissa ställen på kroppen.. Men iaf så hade jag det mysigt och roligt! Här får ni nå bilder!
Hampus och Tuva..
Mamma och Stig..
Modellen Tuva...
Jag..
Jag, Tuva och Julia..
Jag...

Nu blir det att smörja in kroppen och sedan försöka sova igen, för när jag komme hem så var jag verkligen skit trött.. Så jag ha väl lyckas sova en stund, nu blir det ett nytt försök..
Sov gott och ha de bra!

//Blahaa

27 Juni


Hejsan!

Jag idag har jag inte gjort så mkt, har mest som vare ute idag.. Suttit ute i solen..
Men jag har ju lovat er bilder sen i helgen.. Här har ni några..
Orka inte lägga ut nå mera.. Tar så länge! Men iaf så hade jag en bra helg!
Och jag älskar bara regnet!
Elin älskar vattenpölar!!
Och jag var jätte glad och jätte blöt..

Elin fick inte upp dörren först...

Jag och min sötnos!
Hutt Hutt!
Emma-Lisa och Elin..
Elin och Sebbe..
Jag och Elin tog en kallt och god Minttu!
I love you!

//Blahaa

26 Juni

Hejsan!

Tänkte bara börja med att jag har vare i Lycksele med min underbara Elin och jag har verkligen haft det jätte roligt med henne!
Och bilder kommer in imorrn orka inte göra det just nu. Så när ni får se bilderna, då får bilderna förklara för sig själva.. (haha)
Nu ska jag hoppa i säng, men är så grymt hungrig.. Vill ha mat men orka typ inte göra nått... Jaa jag vet att jag är lat! Men känner inte suget på att stå och göra nått nu..
Men sängen nu iaf!
Sov gott allihopa!
// Blahaa

23 Juni

Hejsan!

Just nu så sitter jag hos mormor, hon har bjudit på fika så nu är jag mätt i magen!
Så nu snart ska jag börja gå till arbetsförmedlingen, efter de blir det nå ärende och sedan blir det bussen till Lycksele! Ska få vara med min underbara Elin!!
Jaa nu så ska man kankse röra på sig, så dagen går snabbare.. För då kommer jag mej nu snabbare oxå till Elin!!
Men iaf så hoppas jag att alla ni andra får en toppen dag och en underbar helg!!



Jag och min underbara Elin!!

//Blahaa

22 Juni

Hejsan!

Jaa idag så vaknade man och ingen var hemma, jag steg upp och skulle fika nått.. Jag tog lite kräm och sedan skulle jag ta mjölk.. Men mjölken var slut så jag fick he bort krämen och vänta på att mamma och stig skulle komma hem. När dom komme hem så gjorde jag ett nytt försök med kräm och mjölk, de var gott och mätt blev jag..
Så nu laddar jag upp min energi, så jag kan gå och ta ihop mina kläder. Ska packa för jag drar till min underbara Elin, ska ta hand om henne och bara ha det mysigt me henne..
Så jag kommer hem igen på söndag, de kan nog bli så vi ta nå bilder i helgen.. Så då år ni se dom när jag kommer hem.
Men jag kommer säker att dra in ett inlägg när jag är hos Elin, får säkert låna hennes dator så..
Nee nu ska ja gå härifårn och börja packa så då har jag gjort de klart. Efter det ska jag platta håret, så jag känner mig som en människa.. (haha)
Men jag hoppas att alla har en bra midsommar och har det jätte roligt!

//Baaha

21 Juni

Hejsan!

Vill börja med att säga att jag vet inte ritkigt hur jag mår, känner ibland att jag är på toppen.. Men ena stunden nere på botten.. Och när jag väl är på toppen, då går allt så bra och jag mår som en kung.. Och när jag är nere på botten, så vill jag bara ligga i sängen och bara somna och aldrig mer vakan.. De är typ så jag känner nu eller just nu så vet jag inte hur jag känner mig... Just nu känner jag att jag bara skulle kunna sitta och gråta över livet och alla känslor man har i kroppen.
Gud nu låter de som att jag håller på att bli emo, men de är jag inte! Vet bara inte va jag känner och så.. Men tar inget illa nu, men de går snart över så de är lugnt.
Jag tro att man blir lite deppad av regnet oxå, att de påverkar en... När det är soligt ute, så blir man ju mer pigg och gladare. Nu så vet jag inte vad som händer.. Men jag känner mig då inte så glad iaf...
Jaja nu ska ja nog glo lite på tv och inte sitta här längre, men iaf så hoppas ni andra har det bra!
//Blaahaa

20 Juni

Hejsan!

Jaa i helgen så följde jag Elin till hennes stuga, jag hade det verkligen mysigt och de var skönt att bara ta de lugnt och tänka på nått annat!
Vi kanske inte gjorde så mkt, men väder var ju inte heller de bästa!
Jaa men kan säga att de blev sent igår iaf och nu är jag svin trött.. Blir nog snart att man ska gå och lägga sig!
Ska väl vara lite social med familjen innan man lägger sig.
Men tänkte slänga upp nå bilder sen i helgen!
Men annars får ni ha de så bra!
Jag och Elin..

Elin..
Jag..
Och Saik..

Och innan jag får med bussen till Lycksele så fick jag träffa lilla Zakarias..
Han är så sööt!!
Lilla söta Zakarias och jag...

//Blaaha

16 Juni

Hejsan!

Idag så har man klippt gräset och de va inte lite varmt ute..
Sen efter de så tog jag och Julia ut hundarna så vi tänkte bada dom.. Vi gick ner till sjön, men de va bara Axa som badade.. Efter de så for vi hem och dom fick gå tillbaka in i hundgården.. Sen blev de att göra mat eller rättare sagt gjorde Julia maten! Och nu har man ätit och mätt är man! Så nu blir det iaf att hoppa in i duschen! Kommer att bli så jävla skönt!! Håller typ på att dö av svett!
Nee så ni får ha de så bra!!

Känner mig busig just nu (hahahaha)

// Blahaa

15 Juni

Hejsan!

Idag så vaknade man av att Elin ringde.. Låg en liten stund och pratade med henne, sedan sa hon att jag skulle somna om.. Tro ni att de gick eller? Nee inte de..
Sen så har jag fortfarande så grymt ont i halsen.. Måste typ fara och kolla upp de. Om de är jag tro att de är så har jag bara fått nå virus i halsen.. Så då kankse de blir att äta penicillin och de ser jag då inte framemot..
Men iaf så idag, så ska jag klippa gräset som egentligen ( Matilda Strömstedt ) ska göra åt mig!! Men hon vägrara att komma.. Sen så ska jag iaf hänga tvätt och laga mat.. Men eftersom jag har ont i halsen och inte vill svälja nått så blir de nog inte så mkt mat jag behöver göra...
Nee om man ska gå och göra nå nytta... Ha de så bra än så länge!!

Så nu är jag taskig och slänger upp en bild på henne.. (haha)

// Blaahaa

14 Juni

Hejsan!

Idag så har man vare till stan, förljde med mamma, Brittan och Julia.. Fast Julia stannade i stan, för imorrn skulle hon till tandläkaren..
Men iaf så var vi inte där så länge, skulle bara köpa nå små saker sen for vi hem igen. När vi komme tillbaka till Norsjö så plockade vi upp Matilda sen blev de hemåt..
Idag till middagen så delade jag och mamma på en stor pommes meny.. (haha)
Så nu sitter man här och bara ta de lugnt.. Ska nog fortsätta med mitt rum som jag sa igår.. Men nu när jag tänker efter så orka ja int...
Men nu ska ja ut och ta mig en cigg!! Ha de så bra!
//Blaaha

13 Juni

Hejsan!
Hade lovat er bilder sen i helgen är kommer det några!
Det var bilderna sen fredagen..
Nu kommer några bilder sen lördagen..

13 Juni

Hejsan!

I helgen så har jag haft det hur bra som helst.. Fast mitt humör har väl vare lite upp och ner. Men iaf så hade jag det verkligen roligt!
Så orkar inte lägga upp nå bilder nu, så de kommer jag nog att göra imorrn istället.
För nu ska jag sova!
Sov gott!
//Blaaha

10 Juni

Hejsan!

Har just duschat så nu blir det att klä sig, sedan blir det att packa klart de lilla som jag har kvar. Efter det blir det att jag ska gå över till Matilda för hon skulle fixa mitt hår..
När vi är klara med mitt hår och hon är klar själv, blir det att fara in till Norsjö och där väntar Elin och hennes pappa på mig.. När skolavslutningen är klart så åker vi vidare till Lycksele.. Där jag kommer att vara hela helgen!
Så bilder efter den helgen kommer senare då!!
Nee nu ska jag gå och göra mig klar! Ha en underbar helg!!
// Blaahaa

9 Juni

Hejsan!

Tänkte bara slänga in bilderna som togs idag på djurparken, blev inte så många men.. Det var för det mesta att jag orkade inte ta kort.. De va så jävla varmt, ville typ mest hålla mig till skuggan..
Nu har jag iaf packat de jag ska ha med mig till Lycksele, så imorrn blir det att gå in på bolaget och sedan är man klart!!
Nee nu ska ja sova så jag orka upp imorrn!!
Sov gott alla!!
Jag..
Jag och Elin...
Jag: Kolla Elin renar!!
Elin: Jaa Martina jag ser dom...
Haha jag och Elin..
På vägen hem..
Matilda och Lollo..

// Blaaha

9 Juni

Hejsan!

Idag så har vi vare på djurparken i Lycksele.. Mkt trevligt, Elin var min gudie.. Hon visade mej runt i djurparken. Och kan säga att det var inte lite varmt, har hon bränt ryggen lite.. Men de är väl såna smällar man får ta?
Men hade iaf en trevlig dag, sen i bussen vart jag så trött så jag somnade till och Elin väckte mej just innan Norsjö..
Så nu är man hemma och ska väl snart få nå mat i magen, sen blir det att vänta på att Matilda ska komma hem får hon ska klippa mitt hår.
Och sen imorrn så stiger jag till Lycksele med Elin och hennes Pappa.. Kommer nog bli en toppen helg!
Så bilder kommer ni nog att få när jag kommer hem!
Nee om man ska palla sig ut och sätta sig i solen igen?
Ha nu en toppen helg!! Puss och kram på er!!
// Blahaa

8 Juni

Hejsan!

Sitter just nu på skolan och väntar på att Elin ska komma hit. Nae ska sedan fika med min underbara lärare och säga hejdå och så.. Sen blir det att städa mitt skåp så jag blir klar med de.. Lämna in alla grejer och sedan säga hejdå till denna skola!
Jaa är det nu man ska kalla sig vuxen för att man är klar med skolan och allt, att man ska börja med vuxen livet? Kan ju börja säga att jag är lite osäker på vad jag vill göra med mitt liv.. Men är sugen på att bli en dagmamma.. De skulle verkligen va roligt att göra.. Men de se vi väl om va som händer med livet..
Men nu snart ska jag gå till min underbara lärare, så vi kan gå och fika.
Men har det så än så länge!



// Blaahaa

6 Juni

Hejsan!

Imorrse när jag vaknade var det bara att slita på sig nå kläder och sedan bege sig ut i solen.. Mamma och Stig hade farit ner till stugan, så vi skulle äta midda där senare. Men iaf så låg jag och Julia ute i solen och jobbade på brännan.. Innan vi for till stugan for vi om hos Lollo.. Där Matilda var oxå. Sedan efter de for jag och Julia till stugan och det blev grillat till middagen.. MKT GOTT!!
Efter maten så for vi till campingen där Lollo och Matilda var.. Efter en liten stund for vi hem, när vi hade kört förbi Fromheden.. En liten bit längre på vägen fick vi soppatorsk.. så vi fick gå hem!! Kan säga att jag är trött i korppen nu och ska nog gå och lägga mig nu..
Men ni får ha de så bra så hörs vi imorrn!! Sov gott!!
//Blaaha

5 Juni

Hejsan!

Igår så var jag, Elin, Jonas och Sofia till stan för vi spelade bowling.. Mkt roligt!!
Sen efter bowlingen for vi och åt. Medans vi åt så kom jag på att jag tyckte att vi skulle hitta på nått, så det blev en filmkväll. Vart ändå nice de! Kanske inte blev så mkt film, blev typ mest prat och skratt.. (haha)
Men nu iaf så är jag hemma, känns oxå skönt.. Har just städat klart mitt rum..
Nu ska ni få se nå bilder som togs igår..
Nu ska jag gå och göra nå nytta!! Ha de så bra!!
Elin och Jonas..

Elin och Sofia..

Sofia kastar sitt klot..
Haha Jonas och jag..
Jag slänger iväg mitt klot..
Elin jätte glad...
Jag jätte glad!!
Poängtavlan...
Och till sist så slutar kvällen med film och popcorn!!

// Blaaha

3 Juni

Hejsan!

Kan säga att jag har sovit som en gud inatt, har verkligen sovit jätte gott.. Konstiga och roliga drömmar har jag drömt.. (haha)
Idag blir det nog en lugn dag, sen så vill jag bara säga GRATTIS till Matilda som fyller 21 år idag!!
Jag hoppas att hon får en bra dag, får ju kanske träffa henne imorrn och ge henne en grattis kram!!
Jaa nu ska jag väl stoppa nått i magen, är lite små hungrig!
Ha det så bra än så länge!!

GRATTIS MATILDA!!

// blahaa

2 Juni

Hejsan!

Igår så följde jag med Elin hem, träffade hennes moter och vi satt och pratade skrattade mkt.. Efter vi hade ätit så såg vi film.. Jonas komme och såg film med oss, senare när alla hade somnat. For jag, Elin och Jonas till stan för att köpa en korv och sedan hem igen..
Idag när vi hade ätit klart så for vi till Norsjö till Matildas lägenhet och där var Sofia..
Senare idag så har vi färgat mitt hår, har bara gjort det lite mörkare.. Och medans jag torkade mitt hår så gjorde Elin och Sofia matildas tårta för att Matilda fyller år imorrn!!
Nee nu ska ja iaf göra nå mat och sedan slå på en film!!
Ha de så bra än så länge!!
Snygg Elin!!!
Mee..

// Blaahaa

RSS 2.0