31 Juli

Hejsan! 
 
 
Sitter nu här och väntar på tvätten, känns som jag har gjort detta hela dagen... 
Städa udan nå kläder, plocka ihops smutstvätten, diskat, tvättat, laga mat (fast Lunne hjälpte till) tvättat, väntat.. tvättat.. Och nu sitter och väntar på tvätten..
Så min dag har inte vare så intressant.. Längtar till imorrn, för då ska ja färga håret igen.. Mitt hår ser inte klock just nu.. Så Lunne ska färga håret på mig imorrn, kan säga att han ga gjort de förr, han är duktig på de! Han vet då va han gör! (Glad gubbe) 
JAg glömde i de förra inlägget att när vi var till stan, så köpte Lunne mig en skjorta en sådär jeansskjorta! Är jätte nöjd och den är verkligen jätte fin!! 
Ikväll så skulle vi kanske fara ut och gå, kände att jag ville röra på mig! Hoppas Lunne känner för de med! Haha 
Nee nu tro jag att tvätten är klar!! Men ha de så bra! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Blaaha

30 Juli

Hejsan! 
 
 
Sitter nu här efter ha sett Lotta på liseberg! Ikväll har jag bakad kladdkaka, men den blev inge bra alls! 
sen annars idag har de inte hänt så mkt.. 
Imorrn händer de väl inte heller så mkt!? 
I helgen iaf va vi i Bastu och kan säga att jag hade de jätte trevligt och roligt! Fredan när vi komme dit hände de inte så mkt, tog de lungt! På lördagen åkte vi till stan en snabbis, sen hem och göra sig lite fin för att äta grillat med vännerna.. efter vi hade ätit och bara suttit och snackat blev de 5 kamp.. Vi var två och två.. De va verkligen jätte roligt!! Sen va de baddagas för några, men jag och Lunne komme hem iaf där vid halv 4 typ? Haha 
Nee tänkte slänga in nå bilder.. För ni ska ja hoppa i duschen och sen lägga mig i sängen! 
Men ha de bra! 
 
 
 
 
 
 
 
//Blaaha

27 Juli

Hejsan! 
 
 
sitter nu här och väntar på att Lunne ska komma hem, just nu är han hos sin mamma.. 
Tänkte slänga in ett snabbt inlägg, blir så att vi åker till Bastu i helgen.. Bara ta de lungt och sånt! 
Idag blev de ju jobb och de gick super fint!! Kan säga att de känns underbart!! Haft en jätte bra dag, hoppas att den fortsätter så! 
Så de blir nog inget inlägg i helgen, men efter helg kommer de nog ett inlägg! 
Men tills vidare, ha en toppen bra helg!! 
 
 
 
 
//Blaaha

26 Juli

Hejsan! 
 
sitter här och kollar runt på nätet. Idag har jag jobbat, började 7 och fick sluta tidigare. Fick fara hem där vid vid halv 2.. (Glad gubbe) Men annars hade ja jobbat till 4... Men de blir jobb imorrn med, då börjar jag halv 7 och slutar kl 2.. Känner att de kommer att bli en bra dag.. 
Iaf när jag komme hem, började ja städa ur ett skåp eller rättare sagt.. Min pärm med alla papper, dom ha vare huller om buller.. Diskat har jag oxå gjort, betalat hyran! Jaa nå mer? Nee känner för att lägga mig ner och se en film kanske? Eller städa alla andra hyllor eller nee.. Film låter mer lockande! Hehe 
Nee ska dra mig ner i sängen.. Kankse de händer att jag somnar, för jag är lite smått trött.. Haha 
Nee men ni får ha en sån bra kväll!! 
 
 
 
 
 
//Blaaha

25 Juli

Hejsan! 
 
 
Ska snart hoppa i säng, ska upp och jobba imorrn! 
Men iad har jag iaf vare med Anna, vi tog hundarna och for ner till badstranden.. Guud va dom badade, känner verkligen att jag skulle vilja ha en egen hund. Som jag kan fara ut med och bara ha de kul.. 
efter vi hade vare där en stund, blev de att fara hem och byta kläder.. For en sväng till Lycksele, kollade på när skotrarna körde på vattnet.. Sen där vid halv 7 for vi hem och jag va på ICA köpte nå gott i gott.. ( Fy skäms på dej Martina!!) Sen nu ska ja bara ta en dusch, slå igång en film och bara lägga mig i sängen.. Men innan jag går ska jag slänga in nå bilder och film om de går.. Hehe 
Nee sov så gott alla! 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hade en liten video på vovvarna, men fick inte till de.. Och jag orka int göra de nu, klockan tickar bara iväg.. 
Kan lägga upp de nån annan dag! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Blaaha
 

24 Juli

Hejsan! 
 
 
Sitter nu här efter ha vare hemma ett tag, men nu ikväll ha jag och Elina tagit hos en lång prommis.. De gick super fint, de känns lite i bena.. Men de måste ju kännas att man ha rört på sig.. Har idag vare med Anna på morgonen/dagen.. Vi spelade disc golf, de va faktiskt rätt roligt.. Men jag sög på att kasta.. HAHA 
Nee sen blev de lunch hos Leena, där de blev kycklingsallad.. Gott var de! 
Sen var de bara hem och duscha, for till Bastu för att Lunnes pappa fyllde år.. Blev även midda där och de blev grilalt, men jag va lite mätt efter kycklingsallden.. Men lite grillat fick ja då i mig. Efterrätt blev de oxå, de va ju ocå rikitg gott! 
Sen efter vi hade vare där en stund, va de bara att åka tillbaka till Norsjö för att säga hej då till pappa. Han åker tillbaka till Borås, men fast han kommer typ hit igen om en månad.. 
Jaa de har då hänt idag iaf.. 
Ska berätta annars va som har hänt, har ju som sagt inte skrivit på ett tag.. Har gjort en massa saker dom här dagarna, sen har jag som inte vilja sitta här.. Kommer att slänga i nå bilder, så ni får se va som har hänt.. 
Iaf i lördags den 21:a var de dop på lilla Amanda! Sen på kvällen blev de att fara på återträffen, men va kanske inte där så länge.. För då for jag och Anna till krogen i skogen!! Hade de riktigt trevligt! 
Vart faktiskt glad igår! Dom ringde om jobb!! JAAA äntligen!! Haha 
Kommer att nog känns när jag kommer att stiga upp på torsag.. Men känner ändå att de kommer kännas bra att få jobba lite!! 
Nee nu känns de som jag ha berättat allt? Haha 
Slänger in nå bilder, får ni glo på dom.. Om vissa vill göra som jag vill.. Men de se vi väl om? Hehe 
Men sov så gott!! 
 
 
 
 
 
 
Detta var några bilder från dopet.. 
Nu kommer de andra bilder som har hänt dom här senaste dagarna.. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
//Blaaha

19 Juli

Hejsan! 
 
 
Sitter här och har just städat undan, idag så kom mina IKEA saker.. Pappa har vare typ här hela dagen och skruvat.. Kommer att slänga in nå bilder, så ni får se hur de blev! Han satt även upp en hylla som sitter i sovrummet! 
Sen idag har de inte hänt så mkt.. Har ätit middag med Matilda idag, de blev pizza.. MUMS! 
Imorrn händer de inte så mkt tro jag? Får se va den dagen har att erbjuda! Längtar tills på lördag!!! 
Då händer de saker!! Hahaha 
Idag blir de nog ett kort inlägg.. Nee jag skiter i detta, springer ner till tvätten istället! 
Ha en mysig kväll!! 
 
 
Hallen.. 
 
 
Hallen från andra hållet.. 
 
 
Tvrummet... 
 
 
Tvrummet från andra hållet..
 
 
Och sist sovrummet.. 
 
 
 
//Blaaha

18 Juli

Hejsan! 
 
 
Sitter här nu har kollat nu de mesta på nätet, som jag bruka göra.. 
IDag komme ju pappa och Paula hem! Dom ringde till mig och dom komme hit, så pappa fick se lägenheten och han tyckte att den va jätte fin! Sen efter vi hade vare här for vi på ICA.. Där vi handlade lite mat, sen har vi för de mesta varit där idag.. Vi har solat, spelat kubb (jag vann!!) över Hampus och Paula.. Åt grillat till middag, sen efter fikat och de.. Efter fikat for jag, Paula och Hampus till lekparken.. Haha 
Jag filmade Paula och Hampus.. Paula snurrande han och han skulle försöka gå men de gick ju inte så bra.. Haha 
Men han tyckte att de va jätte roligt.. Jag och Paula höll ju på att skratt ihjäl oss.. När Hampus ställde sig upp började han oxå tok skratta... Haha 
När vi gick tillbaka till Leena, satt vi oss en stund i soffan och pratade på.. Sen skjusade faster hem mig och hon fick se lägeheten.. Hon tyckte oxå att den va fin! 
Sen när hon for, satte jag mig här.. Ha nu suttit här ett tag.. Så hade tänk kolla lite på tv..
Får ju inte glömma att Paula ska sova här inatt, måste ju säga de att jag sover typ skit dåligt när inte jag sover med Lunne.. Så jag tycker att han kan komma hem, så jag får sova bra!! Hehe 
Nee nu ska jag röra på mig!! 
 
 
 
Tro att de är lite skillnad på jag och Paulas ben... HAHAHA 
 
 
//Blaaha

18 Juli

Hejsan! 
 
 
Komme hem för ett bra tag sen, har vare ute och åkt bil sen klockan 10 typ.. Hehe Guud va de är roligt att bara åka runt och runt och runt.. För man sitter ju och skratta, prata och bara ha de trevligt.. Sen att spana på snygga hus.. De gillas! Kanske man hittar sig ett drömhus!! 
Iaf just nu är klockan snart halv 3, man kanske ska tänka på att krypa till sängs.. Nu får jag ligga själv, Lunne har åkt till Bastu (ledsen gubbe) Men de är ju oxå skönt att vi inte är med varann jämt.. För de är såhär: Vi sitter inte ihop! 
Bara för man är tsm så betyder de inte att man ska sitta ihop.. De är faktsikt skönt oxå att vi är ifrån varann.. Fast då kanske vi inte ses på typ 2-3 dagar.. Även om vi är ifårn varann så saknar jag han så mkt!! 
Men då tänker jag samtidigt, jag får ju ändå snart vara med han ingen! Jaja nee nu knackar de på dörren.. (går och kikar) 
De är John blund!! Dags att lägga sig nu!! 
Sov så gott mina vänner! 
 
 
 
 
//Blaaha

17 Juli

Hejsan! 
 
 
Snart blir de sängen, tänkte först slänga in ett inlägg.. Idag när jag vaknade var inte min mage vid min sida.. Men iaf så ringde Lollo och undrade om jag ville följa med till stan, men egentligen så skulle jag och Lunne köra bort nå skräp.. Men de fick han göra utan mig och de gick ju jätte bra! 
Känns som vi har en helt ny hall! Eller den känns då större iaf! Hehe 
När vi var i stan idag, hittade jag ett halsband och ett par mjukisar.. Rikitg bra de! Fast jag hittade en jeansshorta som jag verkligen blev kär i!! Vill verkligen ha den.. Men nu hade ja inte så mkt med pengar, så de får vara.. Om jag inte flörta med min underbara pojkvän.. Hihi
Men annars ha de inte hänt så mkt mera! Nu på kvällen har jag och Lunne sett film, bara myst lite.. 
Så nu ropar sängen, ska sova bra inatt med!! Har haft så bra drömmar dom senaste dagarna.. Hoppas att de fortsätter!! Hehe
Nee sov så gott nu alla!! 
 
 
 
//Blaaha

16 Juli

Hejsan! 
 
 
Sitter nu här efter att sett 2 avsnitt av sista säsongen av Sons.. Längtar tills dom släptt ut den 5:e säsongen! 
Men iaf i helgen har vi vare i Bastu.. Har vare en jätte trevlig helg! Vi har grillat och sett på film och bara tagit de lungt! Känns bra de, måste ju ladda upp in för helgen och veckan! Imorrn blir de att körra bort all skräp som är i hallen.. Komemr att bli bättre, när de är borta! Har typ vare där sen vi flyttade hit.. Haha
Snart blir de att mysa ner sig i sängen och se på nån film.. 
Ja nå mer hande jag ju inte så mkt att säga om.. Har annars inte hänt så mkt! 
Iaf på Tisdag kommer pappa hem och Paula.. Då får han se lägenheten! Tro att han kommer att tycka den är fin! 
Nee förlåt jag hade typ inge mer att säga! Så nu slutar jag detta tråkiga inlägg och säger godnatt! 
Neej förlåt glömde ju säga de att igår (lördags) hade jag och Lunne 8 månader! 
Och allt känns så bra med! Många säger att vi är passar verkligen jätte bra tsm! Och jag kan verkligen säga de att jag gillar verkligen han till hundra! Han är de bästa! 
Jaja nu ropar sängen! 
Sov så gott! 
 
 
 
 
//Blaaha
 

12 Juli

Hejsan! 
 
 
De va ett tag sen jag skrev.. Men de här såhär att jag har haft saker som jag har gjort.. Eller så har jag känt att jag har inte orkat skriva nått.. Men iaf har de inte hänt nått speciellt.. Jag och Lunne ha vare barnvakt åt Hampus.. Sen så har jag legat i migrän, men de kanske jag skrev i de förra inlägget.. Sen jaa int så mkt mer har hänt.. 
Längtar iaf på fredags nästa vecka.. För då kommer min ikea byrå!! Som kommer att stå i tvrummet! 
De kommer att bli så nice de! Sen så ska jag kolla på tradera om nå ordval.. Eller komma om texter som man klistra fast på väggen! Som jag oxå kommer att sätta upp på väggen i tvrummet! Då är som tvrumemt klart.. Då sen ska ja börja på med sovrummet.. De får bli lite längre fram i denna historia... Eller va ja nu ska säga om de.. 
Måste även säga att Lunne har fixat dörren, så nu behöver man inte sitta bak längre.. De känns ju skönt de! 
Nee nu snart kommer Lunne, han har vare och handlat nå vattenmelon (som jag blev sugen på) Och nå huvudvärkstabletter.. Känner att jag ha lite ont i huvudet nu.. Och om jag inte tar nån tablett nu snart på ett litet tag, kan de sluta lite illa.. Jaja ska lägga mig i sängen igen och vänta in han.. 
Men ha en mysig kväll och vi får höras!! 
 
 
 
 
//Blaaha
 

9 Juli

Hejsan! 
 
 
Sitter här och lyssnar på musik.. 
Kan väl börja me att berätta lite om va som hände i helgen.. Jag och Lunne for som sagt till Bastu och där vi bara som tog de lugnt och tjockade oss jätte mkt.. Satt även i massagestolen!! 
Sen så myste vi ju lite med Anja oxå.. (Lunnes hund)
Igår hände de inte så mkt, vi for hem och när vi var hemma.. Kollade vi på tvn och sen blev de en film isängen.. Va så sugen på att se på Bamse.. Så vi såg Bamse och Åsnan.. Guud va söta alla är i filmen!! Haha
Och redan då kände jag att jag började få ont i huvudet.. Så inatt ha jag inte sovit så bra, har haft ont i huvudet.. Som sagt och de lede till migrän! Så nu på morgonen har jag verkligen inte mått bra!! Hatar migrän! 
Men iaf så kom en ängel och räddade mig! Elin komme förbi och gav mej huvudvärkstablett! 
Somnade då om jag sovde till 1 tro jag att den var.. Men nu iaf känns de lite bättre, men de känns i ögat att jag har haft ont.. 
Iaf idag är de ingen vanlig dag! De är så att min pappa fyller år!! GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN PAPPA!! 
Nee nu ska jag ta och plocka ihop nå saker och sen se om Lunne kommer hem nån gång.. 
Men ha en bra dag! 
 
 
 
 
//Blaaha

5 Juli

Hejsan!


Sitter nu här efter en film-kväll med Elin.. Och en biltur med Matildas ny dunka dunka bil!! JIPPI!!!
I sommar blir de raggen? Hoppas jag då på? Hehe
Jaja måste ju berätta att Hampus sovde ju här igår och sen så har jag kanske sagt de att Lunne har vare jätte duktigt och fixat mina dörrar.. Nu är dom vita!! Känns så underbart!!
Och om två veckor kommer min älskade byrå!! Kan de inte bli bättre eller? Joo faktiskt skulle de ju vare perfekt.. De fattas ju en grej! Men jaja.. Skit i de nu!
Idag som sagt så har jag, Leena och Julia.. Även Hampus och Amanda var med! Vi for till stan, Leena skulle klippa sig och vi andra va på Leos!! Hur trevligt som helst, fick ju mysa med lilla Amanda!! Hihi
Och nu så sitter jag ju här och min mage vill inte vara med mig just nu.. Inge roligt.. Leden gubbe!
Jaja nee imorrn händer de saker.. Far även till Bastu oxå.. Ska mysa med Anja (Lunnes vovve)
Men nu ska ja ta och lägga mig ner och vila magen!!
Ha de bra!!








//Blaaha

4 Juli

Hejsan!


Idag har jag vare med Elin, har vare ute och gått.. Va ner till stranden för känna på vattnet, men de va så himla mkt med mygg! När jag komme hem, såg jag nå avsnitt från Sons.. Sen ringde Hampus och ville prata med Lunne.. Och de sluta med att Hampe komme hit och ska sova här.. Blir bra de! 
Så just nu sitter jag här och tänkte slänga in ett inlägg medans Hampus är i badet!
Imorrn blir de att fara till stan, för att följa med på Leo!! Hur kul kommer inte de att bli!? Haha
De är så himla roligt där!! Haha
Jag låter som ett litet barn, när jag pratar om de.. Jag ha då bestämt mig att jag ska då dit med min barn!! (När jag nu kommer att få några) Eller så kinapa jag bara Elins barn!! Moahah
Nee jag skojas bara med er! Klart jag ska dra dit med Elin och hennes lill söta sak!!
Nee nu ropar Hampus.. Måste kila!!
Ha de bra!


//Blaaha

2 Juli

Hejsan!!


Som sagt igår komme jag hem får en trevlig kväll/natt från stadsfesten! Hade jätte trevligt och roligt!
Andra saker hände ju, men tänkte inte dra upp de..
Som sagt igår gjorde ja inte så mkt, komme hem.. Fredrik och Krillaz va här en stund och efter dom hade farit, hoppade jag in i duschen! Sen la jag mig i sängen, så får jag höra hur de mullrade ut.. Stände av allt och låg och lyssnade på musik.. Somnade ganska fort gjorde jag oxå..
Lunne komme hem på kvällen, vi gjorde nå att äta.. Satt och såg nå avsnitt från Sons.. Efter ett avsnitt gick vi och la oss.. Somnade ganska snabbt..
Nee nu ska ja ta och kila.. Magen kurrar.. Ha de så bra!
//Blaaha

RSS 2.0